ännu en utekväll :D

well well
ännu en utekväll för min del.
haha sen mitt uppehåll med fotbollen började har jag mått så bra! Jag känner en otrolig lättnad i kroppen att slippa all press och konkurrens som fotbollen drar med sig. Jag har roligt istället och festar och lever livet! Kan det bli bättre?

Igår jobbade jag med Åsa och Lina i någon timme, från fyra till sex. Efter det åkte jag med Åsa hem för att fixa oss inför kvällen. Vi var rätt hungriga så vi köpte en kebabpizza, fan vad god den var! Efter ett tag kom även Lina hem till Åsa och det tog väl någon timme innan vi var påväg hem till Alex.
Hemma hos Alex var det draaaag. Massa härliga tjejer ockuperade vardagsrummet (bland annat Emilie och Bettan!) Efter det tog vi bussen in till Malmö för att festa vidare på Crown.
Skitrolig kväll helt enkelt! Tack alla som var med :D


                                Jag och Empa inne på crown


Har lite ångest för att skolan börjar på måndag igen.. men det bli säkert utgång igen på fredag eller lördag - haha, vad har det blivit av mig? MEN, jag mår så jävla bra och har så jävla roligt!


PUSS på "alla" som läser det jag skriver här

fan vad jag mår bra!

Hejhejhej
Nu är jag mitt inne i vårt sportlov och det kunde bara inte vara bättre! Fasiken vad jag mår bra just nu!
I fredags var vi ute på Buddah för att fira att lovet äntligen kommit, för der var efterlängtat.. Sjukt bra kväll.
I söndags var jag, daniel, ruben och karin på bio och såg Valkyria - riktigt bra film, SE DEN!
Igår bjöd bettan hem mig på en tjejkväll hemma hos henne. En av de mysigaste och roligaste dagarna på länge! Det blandades cosmos och det shotades absolut päron. Helt enkelt - vi hade så roligt. En bra kväll också för att alexandra var där. Jag har inte pratat med henne sedan vi slutade högstadiet. Men igår snackade vi mycket och insåg nog att vi har väldigt roligt tillsammans.


Elin, Bettan, jag och Emilie                                                      sötis bettan
 



Idag var jag och älskade daniel i malmö och letade efter balklänning till mig. And guess what.. JAG HITTADE EN! Sån lättnad det är nu. Och jag älskar den, den är perfekt :)
Imorgon blir det jobb med åsa och lina på förmiddagen, sen åker jag till mormor och morfar för att äta middag, sen blir det en stund med marina och till sist kommer daniel hit. Har jag lov eller? haha.


FREDAGKVÄLL - Buddha

WIHOO bästa kvällen på länge igår!
Jag, Åsa, Lina och Caroline började hemma hos Lina med att fixa oss och dra igång kvällen. Efter det tog vi bussen till Klostergården för en lokalfest.. men, det var inte så roligt där så efter ett tag stack vi vidare till Buddha i malmö! Fy fasiken vad vi dansade och hade roligt!



Idag ska jag bara vila. Danne skulle komma hit ikväll också med en överraskning :)

tråkiga måndag!!

Måndag, tråkiga måndag!

Började med att skippa första lektionen i morse för att jag mådde kasst. Åkte in vid nio istället och gick hela dagen. En väldigt tråkig dag med utvärdering på svenskan, ekonomi på samhällen och sen till slut matte. Efter den äckliga matten körde Jeppe mig och Danne till gastelyckan och jag hann precis innan bussen kom! :)

Väl hemma stack jag (faktiskt) direkt ut i skogen och sprang. Blev väldigt överraskad eftersom jag klarade springa nästan hela rundan! Efter det körde jag lite styrka där i skogen haha :)



Snart är det sportlov och det ska bli så skönt. Har bara matteprov på fredag sen är det Buddha med tjejerna för att fira ledigheten ;D

viggos & mejeriet

hejhejhej
dålig uppdatering men nu är jag igång igen.
Lite komiskt för jag har precis skrivit en krönika i svenskan om hur sjukt jag tycker det är att vissa bloggerskor tjänar så sjukt mycket pengar på detta.. på att skriva om struntsaker, vilket det egentligen är.

Igår var riktigt roligt! Jag, åsa, marcus, andreas, kristian och en kompis till åsa som heter matilda och hennes pojkvän simon träffades på Viggos och satt där och "förfestade" lite. Sjukt ändå att en liten fjuttig breezer kostar 50 spänn! Jävlar säger jag bara. (ge mig sunny). Men där satt vi alla och mös med lite filtar och sen var det dax att dra vidare till Mejeriet. Där träffade vi Alex, Frigge och Helena. Och såklart Danni <3
Sen blev det dans natten lång.


Vid halv tre gick vi till Burger King, och fy fasen vad jag var sugen på hamburgare.. men kön var sjuhelvetes lång då jag och Danne hann inte köpa något. Så vi gick till bussen och sen somnade vi nog inte förrens 5 :) haha