segis-vecka men som nu i efterhand blev rätt bra (:

Den här veckan har varit annorlunda. Jag har knappt haft några läxor & de jag haft har jag knappt pallat plugga på. Fick tillbaka ett prov som jag inte blev så väldans nöjd med :/ shit happends.
Men vi har haft så mycket & ett uppehåll är så jävla härligt.

Jag hade min otursdag i tisdags. Det var sjukt, men rätt roligt ^^
1.Först så glömde jag en av mina utv.samtalstider. Där satt jag i lugn & ro klockan 09.30 typ vid datorn i skolan & väntade på det första. Så går jag in på fronter & ser att jag skulle varit på det med fotbollen klockan 9! Så jag fick komma på min tränares rast istället ^^ tihi. Ops.
2. När jag ska hem går det ingen buss så jag fick fika själv på Espresso House i en timme.
3. Jag glömmer mitt paraply på bussen när jag kom hem. Så jag får springa tillbaka & säga: ursäkta jag glömde mitt paraply, kan jag bara få gå & hämta det?
Då sa någon: Åh, det var ju det som vi sålde innan.
ÅHH, vad rolig du är då!! =P
4. Jag cyklar in i en gran. Fråga mig inte hur det hände. Jag cyklade upp för den gatan jag bor på & där finns det en korsning innan mitt hus. Då kom det en bil bakom mig & jag visste inte om den skulle svänga eller inte, så jag saktar in. Då händer något konstigt med paraplyet så jag svänger in i häcken till ett hus (som är granar) så jag får barr överallt xD det var faktiskt kul nu när man tänker efter. HAHA
5. Jag har sönder en tallrik. Jag sparkar faktiskt av den från vardagsrumsbordet, men jag blev faktsikt kittlad (A)

Sen har jag träffat M&M också, väldigt härligt. Längesedan <3

Jag är trött idag. Somnade 05.30 igårkväll, eller idag kanske man ska säga ^^ Vi åkte upp till en stuga ovanför Kristianstad & sov där. Jag, Becks, Bettan, några gamla konfirmander, Pära & Stefan. Väldigt roligt. Vi satt & spelade spel & glömde bort tiden. Vi hade typ spökväll haha. Läste spökhistorier, tittade på skräckfilm & gick ut på natten. Jag & Bettan skulle gå efter & försvinna & skrämma dem. Det funkade inte så bra , haha. De såg oss xD
Jag har sovit i 5 timmar så i bilen hem var jag skitrött, men ville inte sova. Det var så roligt. Jag skrattar alltid med er.
En liten parantes: VI SÅG LASSE STEFANZ TUNRÈBUSS - status ;D
eller okej, den köde om oss xD

Imorgon ska jag fika med mamma & sen ska jag titta på gymnastiktävling med B :D Tre stycken från min klass ska vara med (:

Aja det var allt från mig.
- tänk med hjärtat

missed

Jag går direkt på sak: idag började jag gråta när jag träffade M & M. Känslor kan förändras på ett ögonblick. Där gick jag till bilen med mamma & min syster när hon säger: "men hanna, där är ju marina & marika".
Jag blir så glad att jag kutar iväg över gatan och hoppar in framför dem (:

I bilen kunde jag inte hålla mig. Jag har saknat er, eller jag gör det fortfarande.. varje dag. Jag tänker inte på det alltid, men det finns där. När man gör något fel så saknar jag ert stöd, när jag känner mig ensam saknar jag er närvaro, men på något sätt så finns ni där. När jag ska göra något händer det att jag tänker: vad skulle marina gjort i min situation? Eller: vad gör marika JUST nu?
Att gå från att ses varje dag i skolan till detta är jobbigt. Men vi klarar det, det ver jag. Vi har varandra, alltid.
Vet ni vad min mamma sa?
- Ni tre har en bra relation. Häftigt.
Alla säger detta hit och dit hela tiden, ni betyder mycket för mig. Men det kommer från mitt hjärta.
Ni är äkta, inte någon jävla fejk ;) & jag är glad att jag har er.







Den här veckan har varit den lugnaste än så länge. Prov i måndags, men sen EN läxa och en Ö-DAG. Jag har varit lycklig denna vecka ;) haha. Jag har kunnat ta det lugnt. Okej, jag har tränar en del.. eller okej, mycket. Så jag hoppade en träning igår. Tihi.

& idag har jag köpt nya skor, jacka & jeans :D
så: NU ÄGER JAG ETT PAR DIESEL JEANS ! WOHO. ^^




tänk med hjärtat .
B v (A)

Ö-DAAG

Nu är klockan elva & jag är trött.
Har tränat idag, ÄNTLIGEN. Fast jag hoppade över badmintonen .. måste vila upp mig tills imorgon, det är ju en viktig dag i min fotbollsframtid ^^ men jag gör det ju med dig karin.

OJOJOJ vad skoldagen var ovanligt rolig idag. Vi boxades på idrotten & då hände det. Jag trivdes, jag kände att jag är på rätt ställe. Det är här jag vill vara i tre år. Det var en sån härlig känsla. ID1C
Sen kollade vi på Power Point presentationerna vi gjort om varandra på datan. Haha, min hakade upp sig och spelade fel låt xD Viktor snodde min låt utan att riktigt veta om det.
Jag fick också tillbaka mitt engelskaprov. 3 poäng ifrån MVG, kan man ha mer otur? Ja, för på spanskan och NK:n fick jag 1 poäng ifrån MVG- GO HANNA !

IMORGON HAR JAG Ö-DAG. Vi kallar det så på Polhem vettu ;D Spyken kommer här med sina D-DAGAR som de har (väldigt) ofta. Men Ö-DAGAR ska det vara! ;D
Detta ska jag fira med Becks, FIKAFIKAFIKA. Nu får jag äntligen tid för det, har inte blivit så mycket på sista tiden.

Marina är sjuk :|
Och jag har en konstig känsla i min hals och jag har träningsverk.

marajka


jag längtar till fredag ^^
tänk med hjärtat

dubi dum, jag har tråkigt

Fortfarande hemma, men ärligt talat så mår jag rätt bra. Har suttit och gjort en massa matte (mindre kul) för att inte komma efter. Och imorgon är det skolan som gäller. Det är rätt kul att prata när man är förkyld tycker jag, man låter så annorlunda och roligt.
Fan, jag måste plögga till mitt engelska prov på torsdag också. Men jag vet inte riktigt vilka glosor vi har. Om jag ska vara på den säkra sidan så pluggar på det jag tror vi har, fast frigge sa att vi bara hade typ 21 st. Det låter konstigt. Aja, vi får se hur jag gör. INTRESSESMURFARNA HOPPAR AV ÖVERBELASTNING xD


För några dagar sedan drömde jag faktiskt att jag dejtade Owen Wilson xD haha , han har konstig näsa ^^

Nu lyssnar jag på The Voice och saknar att skaka rumpan med Marina på basilika :D Göra om det? JAAAA.

Nu säger sjuklingen hejdå och godnatt , hoppas att alla andra mår bättre än mig ;D

sjukis

Jahapp, då var man hemma från skolan idag. Lite härligt faktiskt. Men man blir lite uttråkad. Min pappa köpte vindruvor till mig, men jag åt upp hela asken så nu har jag ont i magen >_< Min mamma säger att jag ska vara hemma imorgon och vila mig. Jag håller med , men man missar så mycket i skolan. Och jag har prov på tordag. Fast det är i engelska, så det ska nog gå bra. Haha, SKRYT xD

Jag saknar alla , har inte kunnat träffa någon eftersom jag har varit sjuk.
Jag skulle träffat Joakim och Mikaela i fredags, men nänä.
Och Karin kom hem i lördags, marina och marika har jag inte heller träffat. Och inte Rebecka heller , och inte Bettan. JAG HATAR ATT VARA SJUK.

Och nu slöar jag här och väntar på att du ska logga in.

Jag blir alltid så mammig när jag är sjuk. Jag ville inte gå själv till vårdcentralen ^^

Dåligt , mycket dåligt

Danni åkte ut ur IDOL , vad fan ska vi nu titta på?!
Både Cissi & Johan skulle ut före.

Jävla skit

Ja, då har man lov. OCH JAG ÄR SJUK. Orättvist?! JAA.
Jag skulle använda detta lovet till att vila upp mig inför sista delen i skolan, men nänä .. nu ska jag bara bli tröttare.
men jag har inte kunnat sluta tänka på dig ^^

Gissa vem som kommer hem imorgon?
KARIN <3
& Rebecka fyllde år igår (:

Jag var på vårdcentralen idag. Först ville dem inte ge mig en tid, men mamma ringde igen ;) Det var inget allvarligt, ett virus tror jag. Men jag skulle faktiskt vilja ha medicin, då går det över snabbare . Aja, jag överlever förhoppningsvis.