the more you stay the same

Denna dag har spenderats mest i bilen med pappa och ute i solen. Men även inne på olika varuhus. Min mobil är sönder. Min vackra och underbara mobil. Verkligen. Ärligt talat är jag glad för att den är det, för nu kan jag ÄNTLIGEN få en ny och snygg. Det är ju så.. den man köper tycker man om som fan.. men sen någon tid efter är det den fulaste som finns. Men nu har jag iaf beställt en som kommer nu på tisdag eller torsdag, och den är skedasnygg.

På tisdag ska jag om marina dra in till stan och kolla läget på sista minuten resor. Vi vet inte riktigt var vi kommer hamna men förhoppningsvis på Kreta eller Mallorca. Jag längtar ihjäl mig och väntar på den 10 (eller där någonstans). Sol, bad, fest & bara ta det lugnt med marina - kan det bli bättre? Usch vad jag längtar.


Annars mår jag bra. Solen är äntligen här. MEN jag jobbar på Posten som tyvärr har uniformskrav.. så jag har fått en äcklig bonnabränna :( jag tänkte smuggla ner en tubtop sätta på mig den när jag börjat cykla .. men sen kom jag på bättre tankar och gjorde inte det. HAH.
dagens i-landsproblem.

summer came like cinnamon

För solen kom och vi gick till en äng.
Jag fick riktiga sommarkänslor och jag bara stod där på kullen och tittade på solen och på åkrarna som syntes bakom alla husen.
Det sägs att det ska bli bra väder nu i veckan, att solen äntligen ska komma och stanna. Det hoppas jag på, för jag har inte tagit mitt första dopp än. Så kom igen nu.















Three little birds, sat on my window.
And they told me I don't need to worry.
Summer came like cinnamon
So sweet,
Little girls double-dutch on the concrete.

Maybe sometimes, we got it wrong, but it's alright
The more things seem to change, the more they stay the same
Oh, don't you hesitate.

Girl, put your records on, tell me your favorite song
You go ahead, let your hair down
Sapphire and faded jeans, I hope you get your dreams,
Just go ahead, let your hair down.

You're gonna find yourself somewhere, somehow.


nära dig

jag ritar snöänglar på ett papper
försöker fylla ut deras leenden med dina leenden
försöker få deras hår som ditt hår
försöker få deras ögon lika blåa som dina ögon
och linjerna i deras händer ska likna dina
och jag är dum som försöker få något lika sockersött som dig
och du
jag vill vara solen mot ditt fönster bara för att vara nära dig
jag vill vara tårarna mot dina kinder bara för att vara nära dig
och du
jag skulle kunna räkna alla dina hårstrån
bara för att vara nära dig
nära dig

galet :)

Just nu ligger jag i sägen med datorn och är så galet trött.
Efter att ha missat bussen till bjärred igårkväll så var jag fast i Lödde.. och hon jag skulle sova hos försvann. Lyckat.
Men till slut kom hon tillbaka och vi började cykla hem till henne. Eller, ja .. Johanna cyklade och jag satt där bak och halvsov. Hade jag inte varit så jävla trött just då så hade jag varit livrädd.. för vi cyklade på en väg mitt i ingenstans.. och på båda sidorna av vägen var det bara skog. USCH.
Men vi kom till slut hem till Johanna och åt piroger. Sen gick vi till hennes lilla hus och skulle sova, men såklart så låg vi och snackade och skrattade till 04.. men hon är så go och vi har precis samma humor!
Men ja, undra om jag kommer få sova där fler gånger.. jag tvivlar HAHA.

Idag är det söndag, och det är den bästa söndagen på väldigt länge!
d v


sommarkänsla

Igår var det riktig sommar för mig.
Jag åkte in till Lund och fikade med hanna. Det var riktigt mysigt.
Efter det åkte hon med mig till dalby, och vi mötte upp Karin på fotbollsplanen och lirade lite. Det kom några småpojkar och ville möta oss, haha. Vi tvekade lite (kul om man förlorar) hahaha. Men vi vann, stort. Eller ja.. 10-8 (eller så var det 9) HAHA. Man märker att det är uppehåll.
Vi tittade även lite på när 93orna spelade match. Trevligt.
Senare stack vi till Karins pappas lägenhet och tittade på film hela kvällen och åt en massa gott.

Idag slaggar jag med marina. Skulle kanske gått på fest, men hinner inte. Ska upp tidigt imorgon (7!!!!!!!) för min syrra ska konfirmera sig, och jag ska vara där tidigt ... Men det kommer bli kul. Fest sen på kvällen med tjejerna från klassen.

Sen är det söndag och danne kommer hem v

Skottland 08 -v-

Här kommer lite bilder från resan -
enjoy (haha)


Pitlochry


Edinburgh


Edinburgh Castle


Sightseeing


Loch Ness


the sun has been kind

hejhej
idag är det en fin och solig dag här nere i skåne. Jag har legat ute och solat ett tag nu. Äntligen säger jag bara. Hoppas att det fina vädret fortsätter så jag kan åka till stranden snart och ta det första doppet. FAST, mitt första dopp detta året (dock bara fötterna, men ändå) var i Loch Ness - slå den!

Annars så kom hanna och sophie hem från rhodos idag. haha, hade ingen aning om att de var borta.. vilken vän man är. Men det blir förhoppningsvis något roligt med dem i nästa vecka :)
Typ alla reser utomlands denna sommaren. Jag och marina gör det snart också. Antigen till rhodos, mallorca eller kreta. Jag längtar som en galning.. men ändå inte på ett sätt.. för när vi kommer hem därifrån, då är sommaren slut och skolan drar igång igen. Men det ska bli det bästa, eller det kommer att bli det. Det vet jag.

4 dagar kvar <3

tankar just nu

EN positiv sak med att ens pojkvän är bortrest är att man kan vara med sina vänner hela dagarna. Idag har jag träffat tre av mina bästa vänner och igår träffade jag den fjärde av dem. Jag är glad för att vara hemma igen, det kan jag inte förneka. Men emellanåt kommer saknaden. Men den är inte lika stor som den brukar vara. Och det är en stor lättnad. Jag har gått från att vara knäckt när jag kommer hem (för att jag saknar alla där borta och landet) till att vara glad över att vara hemma. det är skönt.
men betty, becks och emilie <3 er saknar jag

karin är hemma

Min spanjorska är äntligen hemma igen. Det var ett halvår sedan vi sågs, och när hon kom gåendes där vid skolans cykelställ igårkväll sprang jag fram till henne och kramade henne två-tre gånger. Karin, jag har saknat dig riktigt mycket. OCH NU ÄR DU HEMMA!


hemma igen

Då var man hemma igen. Tiden har gått rätt fort, men ändå inte. Men detta har varit en vecka full med roliga saker.. men också en del lite mindre bra. Men jag har haft det bra och detta är lugnt den bästa gruppen jag har varit ledare för. (för det är ju många)
Men en sak ska vara säker.. jag har saknat alla. riktigt mycket. När man också hör att vädret i Sverige har varit perfekt.. och vi har spöregn blir det lite tråkigt. Men nu är jag hemma och nu börjar lovet på riktigt! :D

Hoppas alla mår bäst, och ring mig :)