några av de bästa platserna som finns

något av det bästa jag vet är att åka till olika platser och träffa nya människor. Under mina år har jag fallit för bland annat dessa platser.

image225image223









                             
image224

                                                  


                                              







San Diego -
karin
Oban - elisabeth rebecka emilie
The Ark konserter - marina marika

Olika platser tar en tendens att ta en stor plats i mitt minne. Platser du gjort roliga saker på, som du träffat nya människor på, platser som beryder mycket för dig. Platser du egentligen inte vill lämna. Med det är det fina med dem, ju mer de blir som ett minne - desto mer betyder dem.

hp

tankar

lillasyster ringer: hanna, hur byggde man forskare och städare på det där tivolispelet?
jag: ehhhh (tänker för det var ett tag sedan)
lillasyster: nä men här står ju anställa.. JAG ÄR JU DUM I HUVUDET.
jag: elin, tvingar du alla dina kompisar att spela dataspel med dig?
lillasyster: nej, de vill faktiskt spela med mig.
jag: (tänker.. yeah right)

Ja det var ett tag sedan man skrev här. Vad är meningen egentligen med att blotta sitt liv för hela världen? ja, man får skriva av sig ..
Det finns så många saker som jag skulle vilja göra med mitt liv. Jag har insett nu att snart börjar mitt liv på riktigt och jag måste börja tjäna pengar och börja tänka på min ekonomi. För så jag tar hand om pengar nu, så kan jag inte ta hand om pengar i december .. då jag fyller 18.
Så varför inte då tjäna riktigt med pengar? Haha, men vem skulle inte vilja ha ett välbetalt jobb där man får göra något roligt, något man vill?
För en vecka sedan provade jag på att vara modell. Det var något av det roligaste jag gjort. Tänk att få vara det på heltid. Åka till olika ställen och bli fotad. DET skulle jag kunna göra.
Treans projektarbete kommer snart och jag ska prata med min kompis om att kanske designa något. Varför inte liskom? Vem vet, man kanske har några dolda talanger?
Drömjobben.. det är dem man vill komma åt.
Modell, designer, artist, skådespelare eller dansare.

Men ja.. nu är det skut på att babbla .. nu ska jag träna istället.