<3

varje gång jag ser ett flygplan på himelen så tänker jag att vi är påväg dit igen. blir ju inget nu i höst , men nästa sommar .. jag längtar som en gris.

volleyboll

Haha , då var volleybolldagen över än an gång. Sista gången för mig. Det var riktigt härligt att vara tvåa nu för alla ettor såg upp till en. Var även lagledare och kunde inte vara med så mycket (varit sjuk) så jag agerade COACH ;) haha. Nä, men peppade laget som fan och vi hade sjuk bra lagkänsla. Haha, vad dumt det låter.. men är man tävlingsmänniska så är man.
Vi hade påsktema i mitt lag. Elin var jesus och hade med sig ett kors, andreas (aka kylling) kom i en kycklingdräkt i ett ägg .. typ, jag var påskhare, ingdrig var höna och sen hade vi några påskkärringar också. Super. Vi hade vår lilla maskot (en papperskanin) som vi knöt fast i nätet innan varje match. Vi ställde även korset i mitten och sjöng: nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar änn till påska , innan varje match.
Vi kom till A-slutspel men förlorade då vår första match.. haha , så kvartsfinal.
MEN vi fick pris för bästa utklädnad .. sug den !!

image209

känner ni pulsen pumpa ?

Idag har det varit en seg dag i skolan. Specc (som jag inte kunde vara med på hela på), engelska, historia och idrottspsykologi. Det där är endå mina favoriter, men idag har jag varit helt trött. Jag har varit sjuk i snart tre veckor och jag börjar bli orolig nu. Jag drar nog förhastade slutsater om jag säger körtelfeber, men en tjej i laget har precis haft det så det är inte helt onödigt att testa mig eftersom jag tränar å mycket. Ska förhoppningsvis till läkaren på torsdag. Då får jag nog reda på vad som är fel.

Imorgon är det dax igen för vår volleybolldag. Det här året är jag tvåa så jag slipper skämma ut mig. Jävligt skönt, även om det hör till de där dagarna. Men jag ska vara med och hålla i uppvärmingen. HAHA, jag, matilda, danne, lina, ET och alex ska få igång alla ettor och tvåor. Det ska bli skoj, om jag nu orkar vara med.. är lite rädd för att det är något allvarligt med mig. Så Coopers på torsdag blir det nog inte nej.
Vi ska värma upp till snook - superfitta, HAHA . Inte så vulgär som den låter ;)


Gud vad jag vill shoppa! Har ett riktigt shoppingsug. Handla in en massa nya höstkläder :) Men nu ska jag börja ta hand om min ekonomi. Ska få det att funka nu. Och jag känner att jag kommer lyckas :) haha.

HAR ALDRIG SKRATTAT SÅ MYCKET

Nu har jag precis följt hanna & vicky till busshållplatsen. Vi har varit här hos mig & kollat på fotboll & krängt en massa godis. Alla tre mådde illa ett tag, haha. NI är galna & jag tycker om er så sjukt mycket. Jag skrattar fan ALLTID <3

image208

time flies by

Nu har ännu en vecka gått och allting har bara flygit förbi. Nu börjar allt igen. Vi har redan typ sex prov inskrivna och en planerad projektvecka. Så två prov varje vecka i tre veckor. MUMS.
Men det är så roligt att se alla nya ettor och man känner igen sig. HAHA, på onsdag ska vi ha den där volleybolldagen som jag skrivit om här. FÖR ETT ÅR SEDAN, vilket då betyder att jag hade ettårsjubeleum för ett tag sedan.

Jag har fortfarande inte blivit frisk. Har haft en förkylning nu i två veckor, och det suger. Har inte kunnat träna eller nått. Det är bajs att bara titta på. Så på speccen får jag sätta ut koner istället i regnet. Och jag måste bli frisk till nästa vecka, dels volleybollen och sen har vi coopers på torsdag (det där löptestet). Man kan inte missa det (även om man verkligen skulle vilja, för HEJ JAG KOMMER FÅ SÄMST TID)

image207

lie with me

We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

jag kommer ihåg den där tiden. Då jag gick in på msn varje kväll för att se om du var inne, då vi snackade till typ halv tre varje kväll eller nått. Att vi inbillade oss en massa saker. För inbillade oss, det var nog det vi gjorde. För när vi träffades igen, försvann allt på en sekund. Och jag har ingen aning om varför. Allt vi pratat om, allt vi gjort, bortblåst. Det var som om vi aldrig träffats innan. Summt , men sant.
Och jag har ingen aning om varför jag skriver allt detta nu, jag kom bara att tänka på det. För vi insåg då att vänner, det är det vi är och det vi kommer vara. Du är bäst, och det är skönt att prata av sig hos dig ibland. 2005 <3




Idag blir det ingen träning för min del. Det kliar i halsen och jag är rädd att jag ska bli sjuk igen. FY. Och plus så har jag en megaglosläxa i engelska. Min kära lärare går på för fullt, första läxan och allt. BLÄ. Aja, jag vet en som är söt som jag precis skrev ner alla glosor till för denne har glömt sin bok. Och nu ska hanna HP sticka och plugga ner sig. TAKE CARE , peace out - CYA LATER ALLIGATOR - IN A WHILE CROCODILE

whatever happened to the funky race ?

Försökte hitta bilder från malmöfestivalen och hamnade på den här hemsidan : www.rockfoto.nu
Sjukt fina bilder på the ark , från en massa spelningar , crazy .

    
fotografer : Petter Brandt & Alexander Fyrdahl

Jag är ingen sån person som vill gå på en massa konserter hela tiden , till skillnad från min kompis marika. Hon är bra och älskar verkligen konserter :) Men sån är inte jag. Håkan hellström funkar helt okej , han är härlig men The Ark är verkligen det bandet som jag längtar efter att få se. Tex så sitter jag här nu och vill se dem igen , få tillbaka sista dagen på malmöfestivalen. Uppmot 30 000 personer i publiken och vi som hoppar och studsar. Det var  bäst. Men de är alltid bäst. De var lika bra på mejeriet och på kb. 

image162

Idag är en lugn dag. Hela denna helgen ska vara lugn och jag ska vli frisk så jag kan dra igång och träna på måndag. Mår inte bra av att inte träna. Känner mig stressad hela tiden för jag får inte ut all min energi som börjar komma tillbaka nu.
Så idag händer inte mycket. Min pappa är och spelar golf så jag är ensam hemma. Sitter och lyssnar på musik och ska snart packa upp mina saker från mamma (bytar hus varannan vecka). Fast just nu spelas nelly furtados all good things come to an end, och jag är rätt trött på den nu. 
Och på tal om att vara trött på låtar .. svensk radio suger. Varje gång jag sätter igång den så önskar jag att den ska vara som i San Diego. KIXIE 96,5 !! RADIO SAN DIEGO !! Härliga tider :) 

Jag kommer ihåg när vi körde igenom san diego sista kvällen (vi var påväg hem från restaurangen casa de pico). Det är mörkt och vi har precis kört uppför en backe. När vi kommer upp brer sig hela staden ut framför oss och den är upplyst i alla möjliga färger. Jag sitter i framsätet och plockar fram min kamera men lyckas inte få en bra bild, jag försöker igen men så dålig som min kamera är så funkade det inte. Så jag la ner den och tänkte att jag behöver inte få en bild av detta, detta kommer jag komma ihåg ändå. San Diego är en av världens finaste städer. Och jag tror att de som varit där kan hålla med mig om det.