never without you

Bara för att du är så jävla bra så det inte är sant och jag skulle seriöst försvinna utan dig , tack för allt .

jag har världens bästa mascara

Japp , nivea max impact - bäst , och jag skojar inte
image214
Idag har jag varit och finkammat nova på saker som jag kan köpa till mig själv när jag är ute och handlar julklappar och födelsedagspresenter med mormor :) hahaha , anledningen till att jag köper till mig själv är att mormor inte vet vad hon ska köpa. Så jag och min syster får välja själva. Visst, tappar man lite av julkänslan när man vet vad man ska få, men samtidigt så får man det man vill ha.
Så jag ska ÄNTLIGEN köpa på mig en ipod. Yrade runt på mediamarkt, elgiganten och jme data vid nova för att se var den var billigast , och jme data .. jag säger bara TACK :) haha, jag blev så jävla besviken för jag har hört att en ipod nano 4 GB kostar 999 kr på mediamarkt , men nej inte nu när jag väl ska köpa en.

nej nu ska jag till mickan ;) HAHHAHAH
trevlig kväll <3

herre gud vad jag har saknat dig

Idag träffade jag min gamla kompis från småland. Hon som jag träffade varje sommar i mormor och morfars sommarsruga i Långhult. Efter den långa (som jag tyckte då) bilresan hoppade man ut ur bilen och sprang upp till henne och hennes megahus.

Där sprang vi runt varje sommar, jag, min syster och magdalena. Vi bakade tårtor (som vi tvingade alla att äta), sprang i skogen och fick festingar, åkte traktorflak och lekte en massa konstiga lekar.
Jag kommer ihåg att vi tre var ute med morfar och körde i skogen för att hjälpa honom med några lerpölar som gjorde att han fastande med traktorn. Det var väldigt skumpigt och vi flög runt som löv på flaket. Och helt plötsligt så lossnar flaket och vi dunsar ner i marken. Morfar bara fortsätter köra och skumpar vidare och vi skriker som galningar. HAHA.
Och ja, magdalenas familj döpte en gris efter mig. Grisen hanna, hon var snygg hon.

Jag föreställde mig alltid hur det skulle vara om du kom hit och fick se hur jag bodde. Nu är vi här och känns konstigt, men samtidigt jätteroligt.
Jag har inte insett , förrens nu , hur mycket jag saknar dig och allt vi gjorde där uppe.

sunday bloody sunday

Idag är det söndag och för en gångs skull en ganska okej sådan. Annars är jag mest nere på söndagar och allt är bara blöö. Även om jag har städat huset idag med min mamma efter vårt nyinskaffade städschema , haha, och att jag måste plugga. Men solen skiner och jag ska få äta min supergoooda kycklingsallad från empoli i veberöd :)
Någon mer än jag som brukar hata söndagar?

Den här helgen har varit helt okej, haha. Träffade marika i fredags och såg på Idol. Det var mys och vi sjöng och spelade schack :) haha. jag har saknat dig <3
Igår var det klubbfest med badmintonen. Och jaa, det hände ju lite saker där. Och gud säger jag bara. Vad tänker du med? HAHA, man kan bara skratta.

Snart fyller jag år och jag ska önska mig en ipod, haha. Jag har velat ha en sån sjukt länge men aldrig haft råd .. så varför inte önska sig en i födelsedagspresent ? haha :)
Fast, jag har hört att några har haft problem med sina ipods.. men samtidigt att de är bra, haha hoppas jag gör ett bra köp. Eller mormor dådå ;) haha.







Nej nu vill min mamma köra och hämta maten, HAHA.

flickan hon springer för livet

Jag satt häromdagen och läste min tidning
en dag som så många förut.
O jag tänkte på alla dom drömmar man drömt
som en efter en har tagit slut

Då såg jag en bild av en flicka
med en skadskjuten kråka i famn
hon springer iväg genom skogen
så fort som hon någonsin kan

Och hon springer med fladdrande lockar
hon springer på taniga ben
o hon bönar och ber
och hon hoppas och tror
att det inte ska vara för sent

Flickan är liten och hennes hår är så ljust
o hennes kind är så flämtande röd
kråkan är klumpig och kraxande svart
om en stund är den alldeles död

Men flickan, hon springer för livet
hos en skadskjuten fågel i famn
hon springer mot trygghet och värme
för det som är riktigt och sant

O hon springer med tindrande ögon
hon springer på taniga ben
för hon vet att det är sant, det som pappa har sagt
att finns det liv är det aldrig för sent

O jag började darra i vånda och nöd
jag skakade av rädsla och skräck
för jag visste ju alldeles tydligt och klart
att det var bilden av mig som jag sett

För mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig
än som tror det finns nån som har svar
O jag springer med bultande hjärta
jag springer på taniga ben
O jag bönar och ber, fast jag egentligen vet
att det redan är alldeles för sent



Det finns så jävla mycket jag vill säga till dig men du lyssnar inte. Du säger bara det du vill att jag ska göra och förväntar dig att jag ska rätta mig efter det. Visst, jag vet att jag betett mig annorlunda på sista tiden, men du har mycket som du behöver ta itu med också. Lyssna på mig med och stäng inte mina åsikter ute. Ska jag bättra mig, får banne mig du göra det med! Vi behöver det båda, så snälla lyssna på mig också.
Du tror jag bara är en slö jävlen, men du ser inte alla de saker jag gör.. du vet inte att jag gör saker, ÖPPNA ÖGONEN. Jag vill inte vara här nu .. men jag tror inte personen på det andra stället vill ha mig där heller.
och jag saknar er..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YwzTQsaWvXo"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YwzTQsaWvXo" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

hon springer med tindrande ögon

Idag började projektveckan. Jag, Johanna, TT och Hall har ungdomar från olika kulturer. Vi ska gämföra Tanzania, Kenya och Sverige. Vi ska skriva om skolan, sjukdomar, hur de har det hemma och vad vi kan göra för att hjälpa varandra. Jag valde sjukdomar och är nästan färdig med min text. Ska bara sätta ut fotnoterna och kolla igenom texten. I början fick jag nästan panik, hur fasen skulle jag kunna korta ner all den faktan?! Men jag klarade det :)
Så imorgon ska vi in till skolan allesammans i gruppen och lära varandras texter och se så att där är en röd tråd, som anna säger ;)

Vid halv fyra skulle jag in till stan och shoppa med marina. Behövde en paus från allt skrivande. Jag var så jävla nära på att missa bussen, fattar inte hur jag hann. Men jag är nöjd med vad jag köpte :) haha, en av de få gånger jag verkligen är det. Köpte en t-shirt på killavdelningen, ett linne och en schal .. allt på HM :) Där var ju 10% rabatt med klubbkort, JEJ :)

I lördags var vi iväg hos mormor och morfar och Magdalena var också där. Min kompis från småland, som jag alltid lekte med när vi var uppe i stugan. Vi har inte setts på sjukt länge och det var härligt att träffa henne igen :) Hon praoar här nere på Grand hotel, så duktig är hon också :) Vi ska träffas nu någon dag och hitta på något :D

OCH jag har sett ett par sjukt sygga skor inne på pavement. Vill ha de gröna, vita, bruna eller svarta :) Kan inte bestämma mig. Men det lutar mot de gröna.


Nej nu ska jag skriva färdigt min text om vilka sjukdomar finns det i Tanzania, Kenya och Sverige och hur påverkar dem ungdomarnas situation?