BK baguetter är faktiskt goda

halloj halloj halloj , :D
WOHO, jag slutade fantamig (jag skriver det som ett ord) halv ett idag, & då hade jag tänkt att gå och käka i matsalen, men nänä.. jävligt lång kö. Där stod jag & kunde inte bestämma mig om jag skulle skita i det eller inte. Men det slutade med att jag, Paulina & Lina begav oss till centralen för ett besök på BK. Klockan var då typ fem över ett, de började kvart över. Som tur var hade vi med oss Linas cykel, så jag tror de kom i tid.
Då träffade jag Helena, som redan hade ätit på skolan och var på centralen när jag fått min baguette & var påväg till bussen. De hade tydligen kommit in i matsalen precis när vi gått, ÅH. Men jag fick i alla fall en väldigt god baguette ^^

Igår såg jag One tree hill hos marajkan, mycket skoj. Jag fick lite pizza & GLASS. Sen tittade vi på Systrar i jeans. Det är en bra film, jag blir alltid glad när jag ser den. Sen följde hon mig hem, ända hem blev det.. för det började spöregna & då menar jag verkligen spöregna.

Varför ser moln alltid så tecknade ut? De bara flyger omkring där uppe..



Young hearts run free .

- jag vet att de skrev om oss .

första dagen

Idag började gymnasiet. Fy tusan vad jag var nervös på morgonen. Det här var första dagen som jag inte hade följe med Marina eller Marika och första dagen som jag inte såg dem i skolan över huvud taget (nästan ;D). Nej, nu ska jag klara mig själv. Men det känns bra, jag vet att de finns kvar där. Och det är precis vad jag är också. I vått och torrt, det vet ni.
Jag är jättenöjd med min klass, härliga människor. Schemat kunde varit en aning bättre, men jaja. Det tidigaste jag slutar är halv tre, that sucks.
Men imorgon slutar jag ett! Vårat språk är inställt. Ska vi till Malmöfestivalen då M&M? ^^

Nu är de där två filurerna på festivalen. De ser Antilla, Marika är nog i himelen nu. :D Jag ville inte följa med, dels för att jag är trött och dels för att jag inte lyssnar lika mycket på honom =P
Jag skulle vilja träffa er nu, men det går inte. Lalala, JAG ÄR UTTRÅKAD!


tänk med hjärtat

it's just another manic monday

JAG ÄLSKAR MÅNDAGAR, ironi i största grad.

stjärnklart

Idag vaknade jag vid halv tolv. Det är inte roligt att vakna så sent, jag får skylla mig själv som satt här hela kvällen. Jag fick ändå rätt många saker gjorda. Även om Marina och Marika inte tyckte det. Jag dammsugade, lyssnade på musik och stekte hamburgare ^^ Men jag fastnade också här och vid tv:n.

Vi har festivalat idag :D MALMÖFESTIVALEN. Detta är nog det ända året som jag har sett fram emot den konstigt nog. Nu vill jag bara in hela tiden. Idag spelade Tiger Lou. Har aldrig hört dem innan, men de var helt okej. Ska nog ladda ner några låtar. Fast någon annan får nog göra det åt mig =P

När jag kom hem tog jag en kudde och min mp3 och la mig på vår studsmatta. Det är stjärnklart ikväll. När jag låg där och tänkte och lyssnade på musik, såg jag ett stjärnfall. Men vad jag önskade mig kommer jag inte berätta. ^^

sexleksaker

hejsan svejsan. allt bra?
jag mår superbra om ni undrar. Jag har då lite brist på fantasi, precis som Marina. Vi är stolta över det. Vi lyssnar just nu på Whitney Houston, eller hur FAN det stavs. YEAH, I WANNA DANCE WITH SOMEBODY. yes, you !
Ska vi gå till bamban? Matsal på göteborgska, för er som inte vet. Jag vet ju det såklart. Vad trodde du? VA? VA? Helt överlägsen, men är man släkt med Harry Potter så är man ju det.

Marina tycker om skaldjur och mysiga hemmakvällar. Du kan kontakta henne om det är något för dig. Om detta inte är tillräkligt så tycker hon också om långa promenader på stranden, då speciellt vid Rökepipan. Hon brukar gå några varv runt den på kvällarna. Är du fortfarande inte nöjd kan du gå och bajsa ner dig, för hon är bättre än dig!

Jag fick en folieboll i huvudet. För er som är trogna läsare vet ju att jag fått fler saker kastade i huvudet av Marina. Enigt Marina heter det kastade i huvudet istället för kastat i huvudet, som jag då skrev. Men marina har alltid varit överlägsen mig på all denna jävla grammatik som finns i vårat avlånga land. MINDRE GRAMMATIK ÅT FOLKET!

Tänk med tån xD

Helt nytt

Idag kom jag på att det ska bli roligt att börja gymnasiet. Jag har lämnat högstadieperioden bakom mig och fokuserar nu på det nya. Det finns mycket som man bara vill glömma från högstadiet men också mycket som man kommer komma ihåg och ha med sig hela livet. Jag tittade gamla foton nu ikväll. Då hittade jag ett från den första skoldagen. Jag, Marina och Niklas står utanför vårat klassrum med färglada kläder och ser väldigt nervösa ut. Marina hade gula shorts på sig och en tröja från Liseberg där det stod Kållerado. Haha, en väldigt rolig karusell. Jag hade en blå t-shirt och blåa shorts med många olika mönster. Niklas hade blå och röda shorts och en Kalle Anka t-shirt :D Det var inte längesedan som jag gick där på skolan och tyckte att alla andra såg så stora ut. När jag undrade när jag själv skulle bli så stor. Nu står jag här, åtta dagar innan gymnasiet och bara väntar. Men just nu har jag en bra känsla innom mig, men jag undrar hur det kommer kännas när jag står utanför dörrarna till aulan på torsdag..



Idag har jag spatserat runt på IKEA. Då kom jag och tänka på att det är svenskt och att de säljer svenska saker som köttbullar i affärerna utomlands. Okej, är köttbullar svenska? Skit samma. Jag tycker det är häftigt. Jag såg på Fab 5 en gång (som jag då tycker om att glo på) och där var dem på IKEA i USA och där fick dem SWEDISH MEATBALLS. Respekt!

En mp3 är en bra liten uppfinning tycker jag. Man kan ha precis den musiken man vill i den och man kan lyssna precis när man vill. Som idag i bilen när min mamma och min syster lyssnade på radio, då satt jag med min mp3. Jag föredrog radion innan men nu föredrar jag min mp3. Radion spelar de nya låtarna så mycket så jag blir så trött på dem. Irriterande? JA!


Jag blev riktigt besviken på Sveriges insats i vänskapsmatchen mot Tyskland idag. Var är det duktiga landslaget som jag älskade att titta på? Det är ju helt borta..

landslaget


Skärp er !

Forget what we're told, before we get too old

Jag har ett nytt favoritband. Snow Patrol.
grymt bra !

Jag var på mammas jobb idag och tittade på värstingdatorer. Man kan beställa dem genom hennes jobb på ngot finurligt sätt. Ser fram emot det, ja. Jag ska då ha ett litet USB-minne och springa runt med från mamma till pappa och plugga in liksom i datorn.

Vi var också och kollade upp mobilen jag ska köpa i nästan alla elektronikaffärer. Vi har väldigt många här i Sverige ska jag säga dig. Jag har aldrig tänkt på det, men wosh. Jag menar .. elgiganten, power, ONOFF, siba (som dock inte hade den), expert, jme osv..
jag är trött i mina ben

Nu är det en timme kvar tills träningen börjar. Hoppas jag får mitt linne då. Min pappa ska hålla i den själv idag. Det blir nog väldigt bra. Åh, jag längtar till gymnasiet där jag kommer ha fotboll på schemat. Längtar Längtar Längtar. Ca 1,5 vecka kvar. Ny skola, nya människor.




tänk med v

Den svenska sommaren har återvänt

We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone



Vädret denna måndag har sett ut som de flesta på den senaste tiden här i Skåne. Regning. Så här satt jag och såg fram emot ännu en dag innomhus. Det har blivit rätt många sådana nu. Det är vädrets fel. Men jag får äntligen en anledning till att vara inne. På sommaren när det är så grymt soligt och varmt "ska" man vara ute och sola och bada, så när jag då är inne och kanske tittar på tv så känner jag mig så tråkig. Därför tycker jag om regnet. Men jag älskar det också när jag ska sova och hur det smattrar mot fönstret. Regn är bra helt enkelt.

Marina var den som fick ut mig ur huset idag. Vi åkte till stan och fikade. Jag glömde mitt paraply så vi hade bara ett när vi skulle gå till fiket, så min väska blev blöt. Ialla fall så satt vi där och pratade i kanske 2,5 timme.
Min dag har varit lyckad idag, trots vädret.

Jag försökte också fixa en ny spelningslista här på datorn, men nänä min dator ska klydda som vanligt. Eller så är det jag som gör fel. Jaja, varje gång jag klickar på en låt som finns under rubriken "allt ljud" så bytar den. Så det är en annan som börjar spelas. Ritigt irriterande. Fast vissa funkar.
HAHA, nu kom jag på hur man gör. xD


I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

go with the flow

Nu sitter jag här & pratar med dig. Klockan på min dator är just nu 00:01. Men den går för snabbt.
Jag skulle kunna sitta uppe hela natten & prata med dig. Jag vet inte varför, det bara är så.
- även om jag inte hade sett dig på ett tag, tänkte jag på dig ibland. Det var något som fastnade, något som aldrig riktigt försvann.

Såhär har det sett ut några kvällar i rad faktiskt, om jag ska vara ärlig. Bara en sommarflirt? Det måste jag lista ut.
Jag tror jag bestämmer mig för att "go with the flow" & bara se vad som händer.
Läker tiden alla sår?

What can you see?

Ja, en svart himmel. Inga stjärnor, men jag kan se månen. ^^

Nu är det kväll och denna dag har varit full av saker...

Min mamma väckte mig i morse (om det nu var så för jag hade ingen aning om vad klockan var) och sa att jag skulle klä på mig för att våran panna (i källaren) brann. Och det luktade faktiskt bränt i hela huset. Så lite rädd blev jag allt. Sen kom Totte och skulle hjälpa till, vet inte riktigt hur det gick. Sen ringde mamma 112, HAHA. Men där fick hon nog ingen hjälp ;D Men till slut ordnade det sig. Så vårat hus brann inte ner. Peppar peppar ta i trä.

Sen packade jag ner exakt alla mina grejor i IKEA-kassar och så körde vi till pappa. Där fick jag packa upp allt igen och göra en riktig städning på mitt rum. Damsuga, tvätta golvet och allt. Och jag kan säga dig att jag mår mycket bättre i ett städat rum än i ett stökigt. Men det dumma är att jag aldrig kan hålla det rent när jag väl har städat. Det går två dagar sen är det stökigt igen. Och jag måste städa än en gång.

Vid fem-tiden skulle vi ha gäster. Hela pappas släkt skulle komma. Vid tio över fyra satt jag fortfarande här och skulle faktiskt precis gå och göra mig iordning, men då helt plötsligt kommer de första gästerna. Jag for som ett skott in på mitt rum, låste dörren och började byta om. När jag väl var färdig och gick ner så visade det sig att det var pappas båda systrar (med familj) som kommit. De skulle bara hjälpa till med maten och dukningen och så. Resten kom vid fem-tiden.
I alla fall så hade vi kul. Jag, min syster och min kusin lekte med två små barn. Riktigt söta. Vi hoppade studsmatta, gick till en lekplats och spelade spel. Det var trevligt at träffa alla igen, man gör konstigt nog inte det så ofta.

Nu sitter jag här igen.
Jag fick en väldigt bra känsla när jag tittade ner och såg att båda mina konversationer blinkade blått. Eller svart. Jag kände att jag bryr mig om de två filurerna jag pratar med, riktigt mycket.


Imorgon är jag ledig och jag ska hjälpa pappa att måla vardagsrummet. Färgen heter äggskal så du kan ju föreställa dig själv. Men det ska nog bli bra och kul. Jag tycker om att måla :D
Sen kanske jag ska träffa Marika, känner för att spela in. :D Har känt det ett tag nu men det har aldrig blivit av.


& en sak till
tänk med hjärtat.

en onsdag

Idag åskade det väldigt mycket här. Jag rostade mackor och helt plösligt blixtrade det och åskade samtidigt, det såg faktiskt ut som att det slog ner i vårt hus. Men som tur var gjorde det inte det. Men då hördes det billarm överallt. Jag är inte rädd för åska men det gjorde mig rädd.

Jag, min mamma och min syster kände inte för att stanna hemma (rättare sagt: min mamma och min syster kände inte för att stanna hemma. Jag såg fram emot en regning dag framför tv:n) så vi körde till OBS. Och jag fick faktiskt tag i nya fotbollskor och benskydd. Haha, marina? Det var han som var på Stadium förra gången (när jag skulle köpa luftmadrass) som hjälpte mig nu också.
När jag äntligen hade bestämt mig för vilka jag skulle ha så fick jag en liten väska man har fotbollskorna i av honom. :D
Men när vi skulle gå ut började vi pipa. Jag hatar sånt. Det är helt tyst, alla står och tittar på vad de ska köpa i lugn och ro. Och helt plötsligt börjar det pipa som att vi skulle vara tjuvar. Och alla vände sig och tittade på oss. Så där stod vi ett tag medans expediten gick igenom våran påse. Och till slut hittade vi jävlen. Den gömde sig i fickan på tröjan Elin köpte. Det hade varit andra tjuvar i farten :P


Igår träffade jag Johanna och vi kom på att vi känt varandra sedan vi var nio eller tio år. Så vi har varit väldigt dåliga på att hålla kontakten och det har hänt mycket sedan vi sågs sist. Men jag hoppas att det ska gå bättre den här gången ^^.





Igår kom jag också att tänka på mina bästa vänner. De som jag verkligen kan kalla mina bästa vänner, de som jag vill hålla kontakten med nu när gymnasiet börjar.
Marina, Marika, Karin och Rebecka, er ska jag hålla kvar. STENHÅRT.





Tänk med hjärtat.

sol, bad & CSI

Nu är jag hos marina , IGEN :D
Fast hos hennes pappa den här gången.
Vi har varit i skanör och badat. Eller så var det falsterbo, är inte riktigt säker. Vi hade en luftmadrass och så blev det så att vi bara satt och snacka på den (som är en sak man lätt kan göra med marina) så helt plötsligt var vi väldigt långt ute, så vi fick paddla tillbaka. Vi kunde simmat, men vi tyckte det var roligare att paddla. Vi hade en boll, en liten söndrig bommulsboll som det fanns en massa flaggor på. Den fick jag i skallen. AV MARINA. Vilken kompis va? :P
Där var en invation av nyckelpigor, iallafall vid oss. Bara för att vi luktar så gott.
Just det, jag blev bjuden på korv. Wienerkorv. Det var en trevlig man som frågade om vi ville ha, och så mycket som jag käkar så tog jag gärna emot den.
Så nu sitter vi här efter en väldigt trevlig dag på stranden, vi ska hem vid nio för att se CSI. Miami måste tilläggas. Ett väldigt bra program.

Jag är ledig fram till torsdag nu, härligt härligt.

Jag skickade ett sms till marina igår och frågade vad hon gjorde för jag hade i tankarna att vi skulle träffas, men nänä hon var i Göteborg. Oj, tänkte jag. Och så tänkte jag NÄ, för nu skulle jag få en jättetråkig dag. Och ja, det fick jag. Dataspel och TV, inte jättekul. I början, men efter ett tag blir det så långtråkigt.


Tänk med hjärtat.












I wish I could touch you again . . .

heaven's got a place on earth .

Ja, då var man äntligen fri från grönsakerna idag också. Det är skönt med ett jobb, känns som jag gör saker på dagarna nu, annars fastnar jag bara framför tv:n eller något. + jag fick min lön idag.

Ända sedan jag såg bilderna på den nya gruppens resa till Skottland har jag tänkt på våran resa. Allting finns fortfarande kvar och när jag såg alla bilder på dem som var där förra året också kom alla minnen tillbaka. Ibland vill jag bara tillbaka, allt är så bra där, så perfekt.
Hoppas jag kan åka nästa sommar.

en del av mig


Idag när jag jobbade kom det tydligen en snubbe till oss och köpte min hylla på mitt rum. Föreställ dig mitt ansiktsuttryck när jag kom hem. Bra att jag blev av med den för jag tycker inte om den längre.

Lyssnade precis på Sandi Thom , som då fortfarande är en favorit hos mig.


Tänk med hjärtat.

marina är cool

jag är hos marina och hon är cool, som ni då kanske förstod :P

ja, vi gör inte så mycket. mumsar popcorn och lyssnar på den bästa låten just nu : Sandi Thom - i wish i was a punkrocker. riktigt bra.


I didn't see it , I can't believe it , oh but I feel it.


såg precis en sak på marinas anslagstavla , tänk med hjärtat. Det lät väldigt bra. Så gör det.