min nya blogg!

Ny blogg:

www.daydreaming.devote.se


Jag är en person som gillar förändrig och vill ständigt ha det. Därför var jag tvungen att byta blogghemsida. Ni som läser - läs gärna min nya! :)

PUSS

you feel like a candle in a hurricane

Nu känner jag av pressen från skolan igen. Särskilt när kalendern fylls på varje dag!
Nästa vecka har jag en skrivuppgift i samhäll (ekonomi) och prov i idrottspsykologi. Den veckan måste jag även förebereda mitt tal till de nationella proven i Svenska B. Engagemang & påverkan är ämnet, och det ska bli spännande att se om jag kommer på något intressant att prata om. Jag tycker om att säga vad jag tycker, därför ska det faktiskt bli roligt att stå där framme helt själv och försöka påverka resten av gruppen med ett ämne som jag brinner för.

Att kunna sy och designa har länge varit en av mina drömmar. Dock, har jag aldrig varit duktig på att rita, men trots det är jag väldigt kreativ av mig. Jag har därför bestämt att testa på att sy några olika klädesplagg och se om det blir bra. Det första jag gjorde var att sy om min balklänning som jag gjorde i nian till en mer modern klänning. Jag blev oerhört nöjd med den! Om ni vill se en bild så kolla föregående inlägg.
Nu håller jag på med en marinblå midjekjol. Jag har länge varit på jakt efter en sådan med aldrig kommit till skott. Så, varför inte sy en?

Nej, nu måste jag ta mig i kragen och börja skriva artikeln till samhällen!


jag har sytt en klänning!

hej bloggen!
Just nu sitter jag och pluggar engelska. Inte roligt ska jag säga er. Usch.
Jag blir så lycklig av att tänka på att allt detta är snart slut - om tre månader står jag med ett champagneglas i handen och skriker: "för vi har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten - fy fan vad jag är bra!"

Daniel ligger här och förhör mig på glosorna. Hihi, jag tror att jag kan dem nu så jag pallar inte mer!
Så nu blir det Project Runway :)

och på tal om design så har jag faktiskt sytt en klänning ..