tiden går fort

Om två dagar är det 2008. Tiden går så himla fort. Det känns som att jag började tvåan precis. Samtidigt som det är skönt att tiden går frammåt (hah) så är det lite läskigt. Haha, jag sa till min pappa innan att: nästa år blir vi byxmyndiga och myndiga (jag och min lillasyster) - haha sicken min han fick.
image222

Ja, myndig.. det känns.. sjukt konstigt. Jag har bara tänkt på det innan men jag har aldrig föreställt mig att jag faktiskt är där.. året innan. För, ja det är typ ett år kvar för min del. Men Marina, det är ungefär en månad kvar. Du har säkert vant dig vid känslan, men jag tycker det är så sjukt.
Nu kom jag att tänka på vårt samtal vi hade i torsdags. Om att vi kanske kommer flytta ifrån varandra i framtiden. Sånt har jag också tänkt på.. men som med det andra, aldrig sett mig stå inför det. Men, jag hoppas att det är några år kvar innan något sådant händer.

Annars så känner jag mig bubblig nu. Jag väntar på att du ska smsa. För det sa du att du skulle göra, haha. Undra om vi missade att du skulle till bussen med flit. Haha, eller det var nog mitt fel. Aja, någon annan gång kanske. Men ja, jag erkänner.. jag saknar dig. Även om du var här igår.

2007 kommer jag komma igåg. Mycket har hänt och mycket har förändrats. Och mycket har jag insett. Ta det lugnt, andas. Pressa inte dig själv hela tiden. Prioritera. Man lär sig av sina misstag

hp

-

jävla helvete


fan för dig

Nu känns det som att allt bara blir bättre. Ni ska bara veta så skönt det är. Men jag lovade mig själv  i fredags att allt bara skulle bli bättre från och med då. Nu ska jag må bra :)
Och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med det dära. Det konstiga är att jag vill träffa dig idag och inte dig .. jag är tryggare med dig och skrattar som en galning när jag är med dig. ÅHH jag orkar inte , blö.
sicka problem. hah

Och du är ute ur mitt liv nu. Aldrig mer ska jag sakna dig , fy fan. Aldrig mer ska jag svara på dina sms, fy fan. Aldrig mer ska jag låta dig höja mina förhoppningar för att sedan bara försvinna, fy fan. Aldrig mer ska du få vara dum, fy fan. Aldrig mer ska jag unda över hur du mår, fy fan. Aldrig mer ska jag över huvud taget le åt dig, fy fan.
du var min vän , nu är du luft.
du var med oss i fyra år , jag förstår inte hur en människa kan förändras så.
en gång stannade jag en bit från ditt hus och ville knacka på , men nej - och då grät jag istället.
fattar du inte hur det känns för mig och e ? FATTAR DU INTE?!
Men nu är du ute ur mitt liv - & du har själv valt det

Och bajskarin åker till spanien snart. Ett halvår , buhu. Men hon kommer ha skitkul och vara en baddare på spanska när hon kommer hem. Haha. Men jag kommer sakna henne, så sjukt jävla mycket. Sånt här är inte kul för dem som stannar hemma i kalla sverige. Men det kanske blir en tripp ner dit för att hälsa på dig, who knows? ;)

Och idag blir det historiaplugg plugg plugg. Amerikanska revolutionen. Men är jag konstig när jag säger att jag tycker histora är sjukt intressant? Att jag sitter och lyssnar på allt christian säger på lektionen? höhö.
OCH SEN ÄR DET ONE TREE HILL , äntligen. som jag väntat. Han nya killen som Brooke är med, mums ;D haha.


och så var det bara en vecka kvar i skolan ! YEEES , men ID2C - hahaha

--

When joyful memories suddenly are gone
and you are standing in the dark all alone
and all the paths to happiness are closed
and the lovley people you miss the most
has passed away throughout the recent years
and has only caused you nothing else but tears
and the value of your life has dropped to zero
then who will come for you and be your hero.. ?

let go

Cause who's to know which one you let go
Would have made you complete

Här sitter jag och lyssnar på Westlife , haha. De är sjukt mysiga. Och jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll .. vill göra något kul , det har jag inte gjort på länge. Har bara haft det piss. nästan.
Fast igår var jag i och för sig på en julfest med pära och co :) DET var skoj.

Idag var jag och käkade pizza med danne, vigge, ruben och ivo :) haha , jag orkar fan inte äta upp end hel pizza längre .. innan proppade jag lätt i mig en. Så, ruben fick typ halva min pizza, EFTER han käkat sin egen. HAH. hungrig?

Marina & Marika, hur är det med er? Jag vill träffa er snart .. jag slår nog en plinga , eller så får ni göra det :)



finaste lucia på länge

Idag är det som sagt lucia. Ute är det frost och äntligen sådär mysigt kallt som det ska vara såhär dax. I morse var jag, tro det eller ej, på nyvång och tittade på luciatåget. Där satt jag och nästan önskade att jag var med :) riktigt fint var det. haha, jag såg eva .. min gamla mentor - och hon har inte förändrats ett dugg! Jag såg mats, min gamla idrottslärare. Jag såg GÖRAN, musikläraren. Haha, sicka minnen.
nyvång 97 - 06 , haha

image215















Ja och jag är hemma från skolan idag. Äntligen går min mamma mot reglerna lite och låter mig stanna hemma för att jag har prov  imorgon .. och för att jag hade lite ont i halsen i morse. Så här sitter jag och laddar in julsånger från skivor till min ipod :) jag saknar julkänslan .. kanske kommer när jag börjat handla julklappar. För det har jag inte hunnit och det måste jag börja göra snart. ÅH juletid, sån stress asså.
Nu ska jag gå och äta en lussebulle till :)

Btw, idag mår jag bra - bättre än vad jag mått på väldigt länge :)
och jag lyssnar på peter jöback , HAHA >"<

bekymmer som tynger

Nu när det har kommit såhär långt, ska jag inte vara helt bubblig och full av glädje då? Nej något stör mig och jag kan inte förklara varför. Ju länge vi kommer desto längre NER sjunker jag i dessa jobbiga tankar. Jag är rädd för att du ska försvinna, för att inget ska bli som vanligt, men samtidigt.. har jag rätt? Tänk om det inte alls är som jag tror.. men jag tror att jag tror rätt. Ja, kluven helt enkelt. Du är så söt och snäll och mysig ..
OCH DU ÄR så mycket . Jag har ingen aning om HUR jag ska göra. NÄR ? VAR ? HUR ? VARFÖR? 
detta är piss.
men aldrig att du försvinner med detta, aldrig.