äntligen över!

EN STOR JÄVLAUTPUST
idag hade jag min sista jobbiga dag
höll i träningen på fotbollen, redovisade på engelskan och skrev prov i psykologin.
Galet stressad och så försov jag mig i morse

Efter flera veckor av stress och plugg kan jag äntligen ta det lugnt. Jag har bara ett prov kvar! och det är på onsdag i nästa vecka. Så nu ska jag bara ta och slappa denna tiden ut. För snart är det sommarlov. och det betyder marina & marika, danne, karin, rebecka, skottland, rhodos och allt annat  :) GE MIG SOMMAR


Föresten, så har jag världens bästa danne.
ville bara säga det


they don't get your soul or your fire

Get up, get out, get away from these liars
Cause they don't get your soul or your fire
Take my hand knot your fingers trough mine
And we'll walk from this dark room for the last time
Every minute from this minute now
We can do what we like anywhere
I want so much to open your eyes
Cause I need you to look into mine

-----------------------------------------------

Idag har varit helt okej. Började inte skolan förrens 11.15 och hade bara en lektion. Men jag blir så trött på skolan nu. Vi proppas fulla med prov och arbeten. Jag har gjort en lista där jag skrivit upp allt jag ska göra, och sen prickar jag av det. Det är riktigt skönt att se listan bli mindre och mindre.
& snart är det sommarlov
& snart kommer karin hem

Min lilla karin. Som varit i Madrid nu i ett halvår. Tiden har gått riktigt fort. det kändes som att det var igår som vi stod utanför ditt hus och grät. Jag har saknat dig och ditt stöd. Hade jag ett svårt val eller hade det jobbigt kunde jag bara lyfta luren och ringa dig. Och jag visste att jag skulle må bättre när jag la på.
I'm counting the days



hp

go be your best choice

När jag cyklade hem från bussen nu precis så kände jag för att cykla in om macken precis vid mig. jag tänkte kolla vad de hade där inne och tänka sig, jag hade 2 kronor i plånkan. Haha, så nu sitter jag här och käkar sånna där rosa tutti frutti kulor som jag alltid käkade när jag var liten. Lite nostalgi.. dalby badet :)

NP engelska B idag då. Det gick helt okej. Förutom att lyssna. Av alla delar är det den jag är sämst på. Och vi satt i den skora skrivsalen med 90 elever och DÅLIGA högtalare. De brusade hela tiden och det ekade för salen var så stor. OCH de pratar alltid så otydligt på de där jävla banden. Så jag är lite pissed.. hoppas inte betyget ryker för att det gick dåligt på det.
Om jag ska fortsätta prata tråkig skola så kan jag säga att jag har 6 prov kvar innan sommarlovet. Plus att jag har en bokredovisning. Jag fattar inte varför lärarna alltid gör såhär. Planera lite med de andra så det kan bli bättre för oss. Ju bättre planerat desto bättre resultat av oss :)

go be your best choice - den meningen ekar i mitt huvud just nu. Fråga mig inte varför. Kanske för att det kommer gå som det går.. man kan inte fixa allt.. bara man gör det man vill och det man mår bra av. Som nu.. nu ska jag äta makaroner :) hah

hp

solsken

Ja haha, det gick ju inte så bra där i förra. Tack pontus för den enda kommentaren, HAHA.

Idag är det iaf STÅLANDE solsken, och det känns som vi är långt in i sommaren. Lite för varmt ibland, när man spelar fotboll. Denna värmen + hett konstgräs = värmeslag.
Vi vann iaf, mot sösdala, med 2-0 :D

Jag har inte så mycket att skriva.. min mamma grillar just nu så det väntas riktigt god mat :)
ha det bra alla hahaha
hp

snart sommar !

fucking matteprov! fast jag bryr mig inte längre ..
sista uppgiften kan bara gå och dö eller nått.


Just nu är käre danne och klipper sig. Haha, jag har tjatat ett tag på honom att han ska beställa klipptid -och ska jag vara ärlig så känner jag mig lite dum. Han är fin i allt, men extra fin i sitt halv-långa fina hår. Och jag saknar det. Så ÄNTLIGEN :)

Skolan slutar om snart 4 veckor. Och det är mitt sista riktiga sommarlov. Hur fasen ska man spendera det? det känns som hela lovet är uppbokat för mig del och att alla nya saker som jag vill göra måste klämmas in mellan allt annat. Men så är det väl?
Det som jag ser fram emot riktigt mycket är min och marinas resa i sommar. Jag längtar redan, för jag vet a vi kommer ha så jävla roligt.
Och nu tänkte jag göra en grej (som faktiskt inte brukar funka så bra här .. hah). Jag ska ställa en fråga och se om någon svarar, haha.
Ska ni göra något speciellt i sommar som ni redan längtar efter?

image244

jag saknar oss

image243

Jag saknar hur vi var och hur vi visste allt om varandra. Hur vi gick där i bredd genom Nyvångskolans korridorer med skolböckerna i högsta hugg. Det var vi tre.
Men vi finns kvar, & jag vet att ni finns där någonstans.
the power of three - eller vad säger ni? HAHA
Med er är jag trygg, och er kommer jag alltid att spara en plats för
för ni är det bästa
& ni gör mig glad
tack

söndagsbabbel

Nu har jag precis kommit hem från match.. pust säger jag bara. Trött som fan blev jag, men jag jobbade igenom och spelade bra mycket mer än förra helgen.. så även om det blev oavgjort, så är jag nöjd! Bra kämpat tjejer. Visst, vi skulle vunnit .. men ÅH.

För övrigt så var det sjukt fint väder inne i lund, men så fort man åker hem så vad gör det här ute i hålan..? JO DET REGNAR SATAN. Typiskt. Men ett break från solen är lite skönt ändå, man får se det positivt, hah. Jag måste börja träna på att stå ut med solen (jag brukar inte vara så bra på det.. jag kan jubla när det kommer en regning dag under sommaren då jag inte behöver ha skuldkänslor för att jag stannar inne och slappar). För jag och marina ska flyga till värmen i augusti, så ge mig sol nu så jag inte svimmar där nere. HAHA.

image241image242
                                                   ge mig sommar .... NU !


Söndag idag då .. vad händer idag? Jo, det är one tree hill om ca en timmme. Det är fan den bästa serien. Söndagar är rätt deprimerade.. så när jag kommer på att JA DET ÄR ONE TREE HILL IKVÄLL, så lyser hela dagen upp. Mysigt mysigt. Vem vet.. en viss daniel kanske kommer också :)

Men ja, nu ska jag göra något annat ..
hp