sommaren i city 2007 , <3

När jag satt på bussen hem idag tittade jag ut i renget med musik i mina öron och drömde mig tillbaka till sommaren .
Jag saknar soliga San Diego och alla fobollstokigheter i Santa Barbara, Jag saknar regniga Edinburgh och mysiga Pitlochry.
Jag saknar alla små fotbollare - mitchubishi, savannah, cameron, jack, peter, arash, alishia, kelsey, lauren, laura och jag saknar faktiskt milan , konstigt nog.
Jag saknar alla skottar - scott, david, rebeccah, ben, randalf, craig, mark, euan, paul, sean, nathan, iain.
Ta mig tillbaka , snälla.
Jag har hela tiden svarat nej på frågan : skulle du åka tillbaka till USA. Och det har jag gjort pga restiden. Men det är väl självklart att om jag får chansen att göra om det, att jag tar den. USA var något av det häftigaste jag varit med om. Och att göra det med karin var bästbästbäst .

Ett problem jag har är att lämna saker bakom mig, att inse att det bara är minnen.
Alla palmer i usa, alla amerikanare, all mexiansk mat, fashion valley, marshmellows på burk (inte för det var gott, men ändå), jag & Karin på soccer caaaaaaaamp .
Alla får i Skottland, alla skottar, all haggis (FY FAN), John Lewis, Irn Bru, alla promenader runt sjön, laxen, pärastefan, jag & pernilla springandes genom stan.
Allt är minnen nu , men minnen som kommer finnas med mig länge. Och jag kommer alltid titta tillbaka med ett leende. Det  känns som att man går in i sommartider och lämnar verkligheten bakom sig i några månader för att i augusti komma tillbaka till skolan och all vardag. Tiden där emellan är magisk och helt jävla megabra.

image198edinburgh
pitlochrysanta barbara

-- california * build me up * 500 miles * dunka mig * here you come again * going home * fill my little world right up * i need a hero * good riddance * she's so high * new shoes * hey there delilah * pappa betalar * calleth you, cometh i * desease * prayer for the weekend *  det löser sig * because i got high * what about me * stand * <3

thank you , thank god for you

image195
image196

cause you had a bad day

Idag är det en sån där halv-pissig dag. Tråkigt väder, tråkiga lektioner i skolan .. ja , jag har tråkigt helt enkelt. Men trots det känner jag bara för att lägga mig framför tvn och käka något gott. Men jag har redan kammat igenom kylen, frysen och skafferiet efter något mumsigt, men nänä. Bajs. Slutar kanske med att jag går ut en runda.

Idag var det specialidrott igen men våran tränare är skadad. En punkterad lunga och tre brutna revben. Det lite skojiga (om det nu kan vara roligt) är att det händer under en match mot en av tjejerna i gruppen. Stackare. Och nu till det skumma .. när vi slutade innan sommaren sa hon att det är bra om ettorna också får sina prelimentära betyg, för vem vet, jag kan ju bli överkörd i sommar. Och nu är hon borta och är skadad. Lite mysko, men rätt skönt att slippa henne nu i början.. även om jag inte var med och tränade.

Har dragit på mig en stor förkylning om inte bara sitter i näsan utan halsen också. BLÄ. Men den är nog över snart hoppas jag så att jag kan bli normal igen, haha. Gör ju fan inget som jag brukar göra.  
Oh nu ska jag titta på tv , hejdå .

a million faces pass my way

Jag kunde inte ha en bättre start på det här skolåret. Haha, vaknade en halvtimme efter jag börjat (och jag hade ändå sovmorgon). Men när jag klätt på mig, sminkat mig och borstat tänderna insåg jag att jag fortfarande är sjuk och att jag knappt kan prata :| 
Så här sitter jag nu och nördar mig på bilddagboken och lyssnar på plain white t's. När man är hemma från skolan har man mycket att göra.

image194Idag drar badmintonen igång igen. Kommer inte bli alls lika mycket träning som för typ två år sedan. Och det kommer verkligen inte vara samma sak utan dig marika. Kommer sakna dig, det är ju du och jag där. Din bajs.

Så himla mycket vi gjort. Jag kommer ihåg att sanna fick flytta upp till den duktiga gruppen, medans marika och jag var kvar i nybörjargruppen. Men efter ett tag fick även vi flytta upp och vi hade så kul.
Jag kommer ihåg att jag råkat slå malin i magen med mitt rack när hon hjälpte mig slå rätt. 
Jag kommer ihåg alla som gått där , även marina :) 
SJÖBOLÄGRET , hahaha det var roligt.



Ja , men då säger vi så - badminton 99 - 07
still going strong ? njaa , going bad .
HAH , men minnen finns där allt <3

and you're to blame

Igår hade jag en ligga-framför-tvn-hela-dagen dag. Sjukt härligt. Älskar när man kan göra så utan att ha dåligt samvete. Som jag får rätt ofta när det bli mycket tv. Haha. Men jag var sjuk och laddade inför skolan idag.

Och ja, skolan idag. ID2C.
Vi fick våra scheman och snackade en massa. Mitt schema är soft för att vara tvåan. Fick stryka tre lektioner! :) Så nu är det dax att komma tillbaka till verkligheten och gå upp tidigt varje morgon. Blöö på ett sätt, men när det väl börjat så kommer det gå fort och vips så är det sommarlov igen :) Och sen har ju jag några saker att se fram emot i höst.
Jag gillar hösten , sitta med kompisar på café när det spöregnar, tända ljus .. och ja bara ha de mysigt :) längtar lite faktiskt.

image193

Delilah I can promise you that by the time that we get through
the world would never ever be the same
and you're to blame

malmöfestivalen 2007

Det här årets festval har varit helt okej för mig.
Timbuktu i tisdags var inte superbra (enligt oss) men många jag pratat med tyckte att han var skitbra. det kan bero på att vi inte hade bra platser och att vi gick efter en stund. Men Timbuktu är firtfarande braaa i mina ögon :) Var där med min syster och marina. Min syster sa att hon aldrig varit på festivalen innan och jag tänkte att då måste jag ju ta med henne in så hon kan få se det och timbuuuk.

I onsdags åkte jag in med karin och träffade vicky och hanna i malmö. Vi hade inte planerat så mycket (bara mando diao) utan vi gick bara runt. Vi satte oss vid ett bord ute på burger king (med makedonkan dricka, haha). och där satt vi i några timmar och bara skrattade och tittade på folk. Ni är så jävla bra alla tre.

Marina, marika och johanna var mitt sällskap i fredags. Först var vi uppe på mölle och såg kristian anttila (har jag lärt mig stava det nu då marika? :) ) Jag och marina pallade inte riktigt trycket från alla galningar bakom oss så vi gick ut och köpte pizza, tittade på fyrverkeriet och köpte långa emmor HAHAHA.
Sen var det bara att gå ner till stora scenen, för klockan 23 var det dax. THE ARK.
Vi fick rätt kassa platser först och alla kollade snett på oss när vi dansade och sjöng. Men vad då då? Vi var där för att ha roligt och vi sket totalt i vad de tyckte. Men vi ville ha mer gemenskap från de andra dansande personerna för vi kände oss lite ensamma, men när vi skulle gå längre fram blev vi slagna och knuffade. Härligt.
Men till slut fixade det sig med platser och allt sånt och man kunde bara njuta och HOPPA och STUDSA och DANSA.

image190image192image191

För när grabbarna drar i gång då kan man inte stå still längre, då skriker man tills man inte kan prata längre (som marika så försvann min röst också någon gång under calleth you, cometh I), då hoppar man så högt man kan (trots att man bara har 165 cm att hoppa med), då dansar man tills man inte längre kan stå på benen (eller för att man måste leta efter sitt örhänge som ramlat av) och då, då försvinner alla problem och all skit för en stund och då mår jag så jävla bra.



(ojsan , har visst redan skrivit rätt mycket om festivalen .. haha)

tonight you look so pretty , yes you do

Och nu har kläderna kommit från HM. Det är så roligt att sitta och titta i katalogen och sen kommer paketet hem bara sådär. Haha. Mamma och Elin beställde sjukt mycket, men jag lyckades att (BARA) beställa en jacka. Och jag älskar den ! :) 

Timbaaak i tisdags. Åkte in med min syster och lite senare träffade vi marina. Min syster sa att hon aldrgi varit på malmöfestivalen så jag tänkte att då måste jag ju visa henne allt :) Timbaktu var inte jättebra, vi tyckte det var lite segt och vi hade inte så bra platser. Under den tiden som vi lyssnade gick vi runt för att hitta ett ställe där vi kunde se över huvud taget. SJUKT mycket folk. Men till slut gick vi och nu när man pratar med alla så säger dem att han var jättebra .. så det kanske blev bättre när vi gick. haha. 

Ikväll ska jag in med vicky, hanna, hanna, nina och kanske sofie och karin :) Inte så mycket att se kanske men härligt att bara åka in och gå runt. Fast mando diao spelar, så jag tror vi ska se dem :) 
jag är så glad att jag bytade lag och lärde känna er .  

OCH IMORGON ---> THE ARK , stora scenen 23.00
fy faaaaaaan . Ett perfekt avslut på en superbra sommar !
Och marina och marika , ni är så jävla bra

hey there deliah

Hey there Delilah,
What's it like in New York City?
I'm a thousand miles away,
But girl tonight you look so pretty,
Yes you do,
Time Square can't shine as bright as you,
I swear it's true.

Hey there Delilah,
Don't you worry about the distance,
I'm right there if you get lonely,
Give this song another listen,
Close your eyes,
Listen to my voice it's my disguise,
I'm by your side.

Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
What you do to me.

Hey there Delilah,
I know times are getting hard,
But just believe me girl some day,
I'll pay the bills with this guitar,
We'll have it good,
We'll have the life we knew we would,
My word is good.

Hey there Delilah,
I've got so much left to say,
If every simple song I wrote to you,
Would take your breath away,
I'd write it all,
Even more in love with me you'd fall,
We'd have it all.

Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me.

A thousand miles seems pretty far,
But they've got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way,
Our friends would all make fun of us,
And we'll just laugh along because,
We know that none of them have felt this way,
Delilah I can promise you,
That by the time that we get through,
The world will never ever be the same,
And you're to blame.

Hey there Delilah you be good,
And don't you miss me,
Two more years and you'll be done with school,
And I'll be making history,
Like I do,
You'll know it's all because of you,
We can do whatever we want to,
Hey there Delilah here's to you,
This one's for you.

Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
What you do to me.

Ohhh

Plain White T's
Detta är en av de finaste låtar jag hört.


Idag planerade jag att åka in och köpa mitt t+ (så man kan komma in gratis till festivalen) men eftersom pernilla mår dåligt och det REGNAR ute, så gör jag det imorgon. PALLAR INTE idag, haha. Ska redan in till stan en gång ikväll för att träna. Och imorgon ska vi äta lunch med mormor och morfar, så perfekt att göra det då.

Timbaktu imorgon klockan 21
The Ark - sista dagen

det är vad jag planerat med malmöfestivalen - men jag hoppas att jag åker in fler gånger :)

& idag är det EN VECKA tills skolan drar igång igen. En vecka. Ganska sjukt, tiden går så snabbt. Sommaren är redan slut och nu ska man tillbaka till det vanliga. Upp klockan sex varje morgon för att åka buss och sitta där i en massa timmar och bara lyssna. Och fotbollstränaren Kerstin.. faaan. Det är rätt sjukt att jag ska få betyg i fotboll, HAHA.
Jag får iaf träffa de jag vill träffa från min klass :)

tänk med hjärtat

loving you .

Back off loneliness and hello tenderness,
I've been waiting for your call for so long
And it musta been hard just to follow your soul,
To stick to the road that your heart wants you to go

And as you slide through the door
With your morals on your sleeve
And I think its time for all those morals to leave
So let's get down and freaky baby, let's get restless
Baby c'mon get crazy with me

And I said
When you're loving me, I'm loving you
And I love your prowess and the things that you do
And it's your flawless soul that bleeds my stone
And when you're loving me I'm loving you
And that's when we've got it goin' on

paulo nutini

Den här helgen är det släktkalas för hela slanten. Jag är precis hemkommen från martin och nina , släktingar på min pappas sida. De har två barn , albin & alva, som jag och elin fick leka med mycket. Det var barbies hit och gameboy dit. Men till slut somnade de och då kunde man vara lite social med släkten. Fick träffa min farmor och farfar, som jag faktiskt inte har träffat på ett tag. Konstigt nog. Det är rätt sorgligt att man inte träffas oftare, de är ju faktiskt min släkt.
Imorgon är det kalas för min morbror. Hur gammal han blir vet jag inte, men roligt kommer det nog bli. Den familjens kalas är alltid skojiga. Och maten är god.
Imorgon ska jag träffa pernilla också. Min nya och braiga vän , haha. jag tycker om dig

Nu ska jag nog gå och lägga mig , om jag inte fastnar i min harry potter bok igen. Gud vad den är bra, haha :)

Back off loneliness and hello tenderness

Då var man hemma igen.
Det var sjukt mysigt att åka upp till marikas torp. Bara ta det lugnt, läsa, laga mat och titta på film. Vi avverkade en massa filmer : little miss sunshine, closer, hur man blir av med en kille på 10 dagar, bridget jones - ja bland annat. Tack för två härliga dagar <3

image187image188


Idag har jag äntligen fått fixat med två saker som jag inte fått gjort på ett tag: växlat mina pengar från USA och hämtat ut mitt busskort. Tycker nästan lite synd om killen som har hand om allas busskort, han måste ju bli galen. Ja, han var skitsur när jag och rebecka kom in , för killen innan oss hade ingen blankett eller nått. Stackare.

Min pappa ringde precis och sa att de hittat min stulna cykel ! Haha , han hade sagt till några brevbärare på sitt jobb att: kolla nu efter en röd crecent. Och så hade en av dem hittat en och kastat in den i postabilen :) Så, då var den tillbaka.

Ikväll är det match. Nu måste jag komma igång och verkligen ge allt. IDAG ska jag ge allt - fan vad vi ska vinna!


sitting around , killing time

hejhejhej , snart åker jag iväg till marikas stuga på österlen :) vi har varit och handlat en massa så snart bär det av. Min väska är fullpackad och jag får intee plats med mer. Jag har säkert tagit med mig för mycket kläder, vi ska vara där i typ 2,5 dagar eller nått. Antingen tar jag med mig för mycket eller för lite, aldrig lagom.
image186


Pära hade smsat mig i morse och skrev att om jag hjälpte honom flytta lite grejer från loppisen så kunde jag få 200 spänn. Haha, lätt jobb och det är bara att tacka :) pära är go han.

Pernilla, fy fan (helt enkelt) så roligt det var i lördags - jag tänker mycket på det :) jag hör av mig när jag kommer hem så vi kan seeeeees , haha <3
Det är så konstigt så mycket galet vi gjort på den här korta tiden . Och jag är glad att jag lärt känna dig :D

SOMMARTIDER

I frdags träffade jag vigge och danne igen :) Vi har inte setts på hela sommarlovet, vilken är konstigt för man sågs ju varje dag i skolan. Fast, haha vi kanske var trötta på varandra ;) Nä aldrig :)
På kvällen käkade jag mat med pernilla, några till och skottarna som är i dalby just nu :) trevligt trevligt.

I lördags åkte vi upp till immeln för att kolla på pära och co när de spelade. Bäst på hela grejen, näst efter elias ;) haha , nä men christer sandelin var där , men då gick vi. Vi kom tillbaka sen och hittade en massa gamla fulla människor som dansade för fullt & där stod christer och flörtade med alla i sina röd-rosa byxor.
På kvällen var det kräftskiva för alla artister som stannat och de som bodde där. Jag, pernilla & rebecka skulle sova i stefans hus med alla så vi fick komma. Det var en kväll med mycket sång och ja, skratt HAHA. Jag och pernilla somnade väl inte förrens vid halv sex.

Så igår, efter tre timmars sön skulle jag upp och åka hem igen. Väl hemma började jag ta det lugnt och skulle sätta mig och kolla på film eller nått. Men helt plötsligt ringer per och säger att scott precis har ringt och att han är i dalby om en kvart. Jag blir överlycklig och ringer pernilla på momangen. Pernilla låter väldigt trött och inte helt uppe i varv när hon inser att hon måste ge sig ut på sin cykel. Men missa scott vill man ju inte :)
När jag kom hem låg jag vid tvn och vid halv tolv somnade jag och sov till elva , härligt :)

Så idag ska jag ta det lugnt med marina , för jag har lite ont i halsen så träning blir det inte ;) JEJ :D

adghjfha

Just nu sitter jag och dränker mina sorger i tårta. Okej, sorger och sorger . . jag har tråkigt. Just nu önskar jag att jag var någon annanstans och har roligt. Men nä , dalby it is. Plus det så känner jag mig ensam. Jag har förvisso inte ringt någon eller nått men jag orkar inte. Jag vill ligga och titta på tv idag och äta min tårta. Men nä, jag ska iväg och träna. Pallar bara inte, men känner att jag måste. Sen när blev fotbollen ett måste? Förra säsongen gick det bra, det är väl nu när man fått ha en paus som det förändras. OCH BUSSTIDERNA ÄR ÄNDRADE. Bussarna som var så perfekta i tiden. BLÖ och BAJS. 
JAG VILL BORT  
oj gud vilka problem man har då