Roadtrip, Kulturnatten och en hög med knäppgökar - Helgen har varit SUPERKUL

Okej, detta har varit en väldigt rolig helg. Den roligaste på länge.

I fredags åkte jag, Marina & Marika till GÖTEBORG. Håkan skulle ju spela. De hämtade mig vid kvart över tre och sen började vi köra. Okej, inte vi.. Marikas föräldrar ;) Vi dokumenterade våran resa lite. Det var meningen att vi skulle ta en massa bilder på dit-och hemvägen men min kamera la av. Det är en märklig makapär :P Den gör verkligen inte som jag vill. Och Marikas hade lite batteri. Vi klarade i alla fall vägen dit, men tillbaka sov vi bara.
- Håkan var suverän föressten.

Igår var det Kulturnatten. Det är VÄLDIGT tråkigt egentligen, men jag var med några av mina nya vänner och vi hade skitkul :D Vi åt först pizza och sen rände vi runt. Jag träffade Marika och Marika och deras nya vänner.
- I vått och torrt <3

Och idag har jag målat på Eginogården men Becks, Emilie och Bettan. Jag har så himla roligt med er. Vi är alltid så knäppa när vi är tillsammans.
- Jag längtar till Edinburgh, 19 dagar kvar ! :D



This part you understand:
YOU FINALLY REPLIED, and yes, you have to get yourself sorted out ;)

Idrott, idrott hoppfallera

Innan jag går och lägger mig måste jag skriva om min extremt roliga dag, som bara handlade om att skämma ut sig och spela bra volleyboll.
Ettorna och tvåorna blev indelade i lag med två från varje klass. Inom detta laget skulle man bestämma en utklädnad. Mitt lag hade VÄLDIG brist på fantasi, men till slut kom en på: tuggumi! Så det blev bestämt. Vi skulle alltså ha vita shorts, vit tröja och vitt bandana (om vi hade, jag tog leggins). Sen skulle vi skriva Extra white på ryggen. Så det gjorde jag, men sen var det ändrat, och vårt slutliga namn blev: Palme-partiet (PP) ;D. Aja, det gick bra för oss. Vi vann alla matcher fram till semifinal där vi förlorade med ett poäng. Vi mötte superhjältarna och fy vad de sölade på slutet! =P Men jag hade skitkul iaf. Mitt lag var grymt härligt.

Efter maten var det final, mellan ledarlaget (alla lärare på idrottsprogrammet) och superhjältarna. Ledarlaget vann med ett poäng. Lite surt, men jaja ;D
Efter det var det dags för dagens höjdpunkt... (trummvirvel):
Ettornas sånger! WOHO.
Jo, vi blev indelade i tre grupper i varje klass och vi fick i uppgift att skriva en sång som innehöll ordet idrott och dans var också ett krav.
Jag tog insiativet i vår grupp så att vi skulle komma igång (dagen innan hade vi inte ens börjat) och till slut fixade vi en:

Melodi: Emil i Lönneberga

Till Polhemskolan ränner vi
och öppnar våra skåp
Vi tar fram vår träningsbag
och vill ha idrott nu

Idrott, idrott hoppfallera
och idrott, idrott hoppfallerej
är bra att ha
Hoppfallera för alla oss
Hoppfallerej

Tillbaks till skåpen ränner vi
när idrotten är slut
Nu är det dax för engelska
men vi vill bara ut

Idrott, idrott hoppfallera
och idrott, idrott hoppfallerej
är bra att ha
Hoppfallera för alla oss
Hoppfallerej

(I refrängen tog vi armkrok och hoppade runt ;D)
detta sjöng vi + att vi skulle presentera oss innan.
Men vet du vad? Vi kom på tredje plats och Palme Partiet vann pris för bästa laganda. Det kallar jag superbra :D
Jag är väldigt nöjd med denna dagen för det var skitkul och jag skämde ut mig :D
JAG ÄLSKAR IDROTTSPROGRAMMET , (:

allt från mig, nästan
1 månad kvar till Skottland <3

Tänk med ditt lilla hjärta

yeah yeah yeah aoow yeah yeah yeah wow !

Okej, tiden rullar på.. det är snart redan tre veckor sedan skolan började. Och så vips kommer det säkert vara min födelsedag, okej ett tag kvar men det går ju så himla snabbt.

Idag var det en dryg dag i skolan. Jag kunnde inte träna på morgonen eller vara med på idrotten, tråkigt. Fast idrotten gjorde inget, det var bara friidrott. Men jag kastade kula ^^. Jag är bäst på det (eller inte). Jag fick agera tidtagare, men jag började ta tiden för tidigt på jesper och daniel så jag drog bort en sekund efteråt (a). Sen skulle mitt volleyboll lag samlas vid kvart i ett, men det var bara jag, lagledaren och en annan kille (som var en aning snygg ;D) som kom. Vi kom inte på någon idé alls till vad vi skulle klä ut oss till, så vi ska ha ett nytt möte imorgon. =P Ni är alltid välkommna med förslag.
De hade en idé om att linda in oss i gladpack. Haha, det hade faktiskt varit kul :D Eller som Marina tyckte.. att vi skulle göra klassikern igen. Ni som inte vet vad det är.. jo man ska ha en svart sopsäck på sig och en kastrull på huvudet. Just det, jag träffade ju Marina och Joakim idag också :D Det var skoj.
Jag har iallafall äntligen lärt mig vad moussaka (stavas det så?) är idag. ^^

När jag kom hem till stationen kom jag på att jag skulle gå HELA vägen hem till mig med ALLA mina grejor och då blev jag sur. Men Jackie kom till min undsättning. HON HADE CYKEL. Men haha, du skulle sett som vi såg ut. Jag tror jag var för tung för den cykeln asså.. den lät väldigt mycket och det gick inte väldigt snabbt precis ;D

Jag pluggade innan men jag blev så jävla trött på det, så jag slutade.

JAG HAR FÅTT MYGGBETT !

tänk med hjärtat

söndagar är så tråkiga

Okej, nu är det söndag igen och skola imorgon. Denna veckan har gått RIKTIGT snabbt. Sjukt. Åh, jag ser inte fram emot att gå upp klockan sex imorgon bitti. Vad ska jag ha på mig? ^^

Min helg har inte varit speciellt rolig, jo jag träffade M&M. Det är alltid kul. Men jag började bli sjuk så jag var inte så jätterolig. Men det bästa med er är att jag skrattar alltid med er. + att jag vet att vi fortfarande kommer vara vänner när vi är gamla och rynkiga ^^.

På torsdag har vi någon dag med alla på idrottsprogrammet. Vi är indelade i lag med tvåorna och så ska vi spela volleyboll mot varandra. Det lag som vinner ska möta lärarlaget ;D Man ska också klä ut sig inom laget.
Klassen har blivit indelad i tre aller fyra lag, och tillsammans med sin grupp ska man skriva en sång som har ordet idrott med + att man ska dansa. Det ska vi sedan framföra för resten av ettorna och tvåorna. HAHA, det ska faktiskt bli kul :D


- someday

utan dina andetag

Då är det äntligen helg igen! Började längta i onsdags, det tar på en att gå upp klockan sex varje morgon. Men som sagt: HELG.

Igår träffade jag Marina, som är lite krasslig. Men vi kollade på Hälsoresan och kollade på min telefon (MIN NYA :D). Jag hade mycket skoj.

Idag var jag med Marika. Vi var rätt slöa, haha kom inte på så mycket att göra. Men det är bra med dig, jag kan vara slö med dig och inte göra så mycket (: Vi satt och tittade på Top Model och sen gick vi ut, till Marika. Och då ringde vi Pontus, och sen gick vi tillbaka till mig.

Sverige vann mot Lettland. Jag var så glad! ÄNTLIGEN går det bra för Sverige igen, de spelade väldigt bra ikväll :D
nu har jag nästan glömt Tyskland matchen ;P


jag ska snart träffa dig igen. Det ska bli så skönt. Jag älskar att bara lämna detta stället och åka dit, där allt är underbart och roligt.

We'll be chasing cars with our blue eyes in Spain someday.





Tänk med hjärtat.


------

23:43

Just nu vill jag bara att du ska logga in. SÅ GÖR DET.
jag saknar dig, ibland så det gör ont.