mitt hjärta har tänts på nytt

då var ännu en helg snart över. Tiden rullar förbi och vad gör jag? Att tiden går så fort förbi oroar mig. Hinner man göra allt man vill med sitt liv? Snart har jag gått färdigt i skolan. 12 år. Jag kan inte tänka mig det. JAG tar studenten. Om ett halvår står jag på ett flak tillsammans med mina vänner och skriker och skålar för friheten. Det kommer vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.
För att man ska göra det bästa av livet ska man inte fundera så mycket. Så det ska jag sluta med nu.

För mitt hjärta har tänts på nytt. Du är och kommer alltid att vara det bästa för mig.

Att se fram emot nu:
¤ 4/12 - min födelsedag
¤ 5/12 - utgång med tjejerna i klassen, Marina, Marika, Karin, Rebecka, Emilie och Emisabeth
¤ 6/12 - utgång med Karin, Hanna, Nina, Sophie och Vicky
¤ 13/12 - släktkalas
¤ 19/12 - IDavslutningsfest
¤ 24/12 - JULAFTON och syster blir 15
¤ 27/12 - pappa blir 50
¤ 31/12 - NYÅRSAFTON

märks det att december är en av mina favoritmånader? :)

jag garvaaar

Roligaste kommentaren idag:
(vi var påväg till matsalen. matkortskontroll - johanna hade inget kort.)
Johanna: jag kan ju visa något annat istället
HAHAHAHA
(såklart menade hon ngt annat kort, men fy vad roligt de lät! xD)

the sun has not been kind

Ja Jojis, igång är jag allt med att skriva, höhö. Får se hur långe det håller i sig bara.
Idag har det regnat så all den fina snön har försvunnit. Tråkigt tycker jag.

För övrigt ligger projektarbetet över mig hela tiden. Inlämning om cirka två veckor och vi har en del kvar. Det gör mig både stressad och nervös. Men jag, Helena och Johanna har lärt oss mycket genom vårt arbete. Vi har fått göra något som jag alltid velat göra: hjälpa någon som behöver ekonomisk hjälp. Nu känner jag att jag har levt upp till den önskningen och kan lägga den åt sidan ett tag, för att kanske fortsätta med det när jag bir lite äldre.
Tror banne mig att jag ska börja skriva analysen nu. Två sidor, hej och hå HJÄLP MIG.

Sen ska jag läsa "The Hobbit, or there and back again" , en bok som jag lånade i engelskan. Faktiskt riktigt bra :) jag gillar ju alla sagan om ringen - filmerna, så denna är perfekt. Här får man reda på vad som hände innan historien om ringen började.  

Nu är det bara 8 dagar kvar till min ödelsedag!

24/11

Idag är det EXAKT en månad kvar till julafton! Det var som pälle sa till mig idag: "vid den här tiden om en månad sitter vi och tittar på Kalle Anka". Ja visst gör vi. Håll med mig om att Kalle Anka har blivit rätt lame de senaste åren. Tacka vet jag Familjen Svensson. Samma visa varje år men ack så roligt. "EN KÖTTBULLE?!" - "Ja, jag hittade inga mandlar". HAHAHAHA, jag skrattar varje gång!
Jag älskar allt med julen och vill att tiden ska springa iväg lite snabbare än vad den redan gör. Ge mig jullov!

Skolan idag var inte tipp-topp precis. Rätt sunkig. Började med idrott, som iofs var väldigt roligt. Vi spelade innebandy och alla var riktigt på hugget ;) Men lektionerna efter (svenska, samhäll och matte) kunde vi bara hoppat över tycker jag. Men en rolig incident hände i cafeterian, haha. Tanten i kiosken mobbade mig som vanligt. Jag och danne var och handlade lite (för hans pengar ^^ - HAN ERBJÖD SIG!). Så var jag rätt hungrig.. så jag fick en banan, en dricka och en kanelbulle. Och tanten bara: man ska inte ha med sig barnen när man handlar. Haha, jätteroligt tantajävel.

Ikväll ska jag sova hos Daniel. Hans pappa ska hjälpa mig med matten. Det behövs ska jag säga. Jag satt med samma tal hela lektionen. Fattar nada! Man börjar ju undra varför man valde matte c. Rädda mig någon!

söndag

Söndag idag och solen skiner ute. Ska ta mig en promenad efter att jag har duschat. Behöver lite sol och snö. Jag älskar verkligen vintern, trots att jag höll på att ramla tre gånger igår under min promenad med marina.
Tack vare tvn blir söndagen en bra dag. Innan var jag alltid deprimerad på söndagar, eftersom det var skola nästa dag. Men nu har jag något att se fram emot: GOSSIP GIRL & ONE TREE HILL. Två av mina favoriter på samma dag! :)

Annars är jag på lite festhumör. Hah, nästa helg ska det festas till. Helgen efter det ska vi inte ans snacka om! Då är det helgen efter jag fyllt 18. Då ska det festas satan!

           


Vill ni veta lite mer om mig eller nåt (haha) kolla då i sydsvenskan idag. Blickfånget. Det handlar om mig och två av tjejerna på bilderna här ovan. Allt är om vårt projektarbete :)


åhh

Snälla födelsedag, kom nu! jag skiter i om projektet ska vara inne då och att det blir stressigt, ge mig bara den 4e december. Hatar att titta på allas festbilder hela tiden.. blir nere och ledsen, alla har så kul utan mig. åhh

Just nu föörsöker jag få tag i Johanna och Helena.. men det går lite trögt. Ska kanske på fest ikväll.. vi får se om någon hör av sig eller om jag är på humör. Hah.

I fredags kändes det som att de var vi på riktigt igen. Jag skrattade hela den dagen i skolan och det var längesedan jag hade så roligt. Fy fan, jag ska tvinga ut er varje helg efter en 4e, bara så ni vet! För jag tycker om er så mycket och ska göra allt för att allt ska bli bättre igen. Puss på er j & h . Fast (om ni läser detta) förstod ni nog att detta handlade om er <3
Jag har saknat er!

helg, och jag är räddad

Nu är det äntligen helg igen. Skolan är äntigen slut för denna veckan och marken är full av snö. När jag ser snön såhär igen så kommer jag på hur mycket jag älskar vintern, och allt den drar med sig. December är min favoritmånad. Jag fyller år, min syster fyller år, min pappa fyller år, min morfar fyller år, julafton, juldagen och nyårsafton! En månad fullproppad med presenter och god mat! Med ett uppehåll i fotbollen under hela december, måste jag nog akta mig lite. Lär nog gå upp några kilo. haha, men det hör julen till! Så, om exakt en månad är det jullov. Och om exakt 13 dagar blir jag 18! Ni ska veta så mycket jag längtar!

Om en halvtimme ska jag ta mig in till stan och möta min pojkvän. Vi ska hyra lite film och köpa godis. Kan det bli bättre denna mysiga, men kalla, dag? :) Ska försöka få honom att gå med på att hyra sex and the city. Var ett tag sedan jag såg den.
Imorgon känner jag för fest, har halvt bjudit in mig själv till helena och johanna ^^ hoppas bara att de vill ha med mig! En fest hade inte suttit fel, som uppladdning för födelsedagen, haha.

Nä, nu ska jag packa och göra mig iordning.


Barack Obama ger världen hopp

I tisdags stod det klart, Obama blev president.
Detta är ett stort framsteg för världen. Obamas politik kommer, förhoppningsvis, göra världen till en bättre plats att leva på. Det var svarta som tvingades att bygga Vita Huset under slaveriets tider. Nu är den mäktigaste mannen i världen svart. Det tyder på förändringar i människor. Och det ger hopp.


jag är tillbaka

Och då har jag hittat tillbaka hit till bloggvärlden. Bra ändå att kunna skriva av sig. Mycket har hänt sedan jag skrev sist, både bra och dåliga saker. 

När jag slutade skriva innan var jag en vecka från min och min bästa kompis resa till bulgarien. Den blev en riktig höjdare med dans, musik, goda drinkar och en massa sol och bad.
Skolan har börjat igen, och det är som det brukar vara. Loads of arbete och det tar kål på mig. Ge mig juni 2009 och studenten!
Jag och min kära daniel haar snart varit tillsammans i 8 månader. Tiden bara flyger förbi! Men den gör ju det när man har roligt.
OCH idag är det exakt 1 månad tills jag fyller 18! Alla jag känner är 18 nu och det är jobbigt att vara sist. Men när väl jag blir det så blir det fart och fläng.

Nu måste jag återgå till min essä. due imorgon, så jag får nog öka tempot en aning.