don't worry

Så var detta lovet också slut och det är dax för skola igen imorgon. Jag har suttit och pluggat historia (första världskriget) i flera timmar nu.. Och jag är på glatt humör för att jag förstår det. När jag väl är koncentrerad, pigg och kry och verkligen går in för det - då föstår jag. Provet är på fredag, så jag är ute i väldigt god tid. Men det känns bra för mig att göra så, då har jag koll på vad som kommer och slipper gå och oroa mig för att jag inte kan.

Fredagen då vi slutade för lov så hade jag spanskaprov. Jag var sjuk den dagen.. sådär dåsig i huvudet, trött och förkyld.. men jag pallrade mig till skolan .. endast för provet. När vi väl sitter och skriver SÅ GÅR BRANDLARMET. Min spanskalärare förstår först inte vad det är, så där sitter vi alla och håller för öronen. Tydligen så var det en anlagd brand i ett skåp i den byggnaden vi var i.. så vi fick avbryta provet. Och jag tror vi måste göra det den första lektionen som kommer nu. Men jag blir så irriterad. VARFÖR VAR DET TVUGNA ATT GÖRA SÅ? Kanske var det någon som visste att det var språkvecka som ville vara lite rolig eller någon som inte hade pluggat :/ vem vet. ÅH!

Imorgon ska jag börja träna. Det är vad jag vill. Men hela min familj går emot mig känns det som. När jag berättar att: nu ska jag träna.. så tittar de sådär snett på mig som att: nej hanna, det förstår du väl att du inte ska. Men jag ska, oavsätt om de vill eller inte. Jag känner mig redo i foten. Jag känner mig redo på alla sätt. Bara låt mig få göra det som jag tycker om mest, ATT TRÄNA. Att springa av sig. Är det inte en underbar känsla efter en vunnen match.. man känner att man gjort en bra prestation och alla i laget sitter i omklädningsrummet och tjoar och skriker? Den känslan älskar jag, och det är just därför - lagkänslan - som jag spelar fotboll.

image239saknad plats <3
Oban Skottland 2006














jag vill ha sommar !

image238


Ge mig sommar !
Jag vill ha soliga Göteborg och Liseberg
Jag vill ha Skottland - Edinburgh och Inverness med alla underbara människor
Jag vill ha mig och Marina på Rhodos
Jag vill ha sol, jag vill äta glass, jag vill åka till stranden och bada och sola, jag vill grilla, jag vill hoppa studsmatta långt in på natten, jag vill åka till Lina i Lomma, jag vill på träningsläger, jag vill att våra bästa obanmänniskor ska komma hit, jag vill ha alla mina kompisar, jag vill..tro det eller ej.. ha mitt sommarjobb och cykla runt med post - JAG VILL HA SOMMAR

Jag saknar den härliga tiden.
Jag saknar just Gothia i Göteborg, då man sprang runt på Heden eller gick på Liseberg. Då man fick strosa runt i sveriges finaste stad och spela favoritsporten fotboll. Jag saknar Skottland, jag saknar marina och Marika, jag saknar mig och Karin i Kalifornien .. ja jag saknar allt.

timbuk är kung

Timbuktu vet vad han snackar om.
Han hjälper mig just nu, i min lilla svacka.

För tiden skuttar fram, å vi vet att
kan kännas tungt som fan, så ni ser att
man måste ta det lungt ibland, å ni vet att
annars sjunker man, så vi ser att
ta det lungt ibland (utan tvekan)
ta det lungt ibland

-
tiden rinner fan iväg nu för tiden. det är redan mars! det var ju precis nyårsafton och jag och marina stod på nyvångstaket. Det är lite läskigt ibland.

Det brinner i fickan när pengarna går,
ska man vinna sin lycka på lotto, vadå??
Jag släpar och sliter, pustar och fnyser
jobbar som fan, pushar det bryter till lustarna tryter
musklerna knyter, kramp för man stampar på samma små ytor
med det samma så dyker det upp nya hinder
vägen är kantad av svindyra synder
är det värlsdstrapatser, hjärtattacker
men visst e livet nåt så jävla vackert
å fylla magen, å fånga dagen
få månsken på långa promenader
svårt att koppla av, så man byter problem
går dit de lyser med Sisyfos sten,
så se dig om, innan färgerna falnar,
njut av din tur på berg och dalbanan!

njut av din tur så länge skutan den seglar

den perfekta "allt kommer bli bra låten":
Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...


image236
















påsklov

Nu är det mitten av påskloveet och jag njuter av vaarje minut. Det är så härligt att vara ledig från skolan att man funderar på att hoppa av den. Skolan gör mig så stressad hela tiden. Vi har så mycket att göra att man funderar på om det verkligen ska vara så här. För när man verkligen inte hinner med allting man får i läxa i skolan, är det inte för mycket då?
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Men nu ska jag inte tänka på skolan mer. Ikväll är det favoritkvällen på tv. Men in trees, top model och grey's anatomy. YES. Jag längtar.

Ibland är det skönt att vara ensam.. och bara vara. Inte tänka på någon annan. Det har jag varit idag. Men det leder ofta fram till att jag saknar kompisarna. Jag är sällskapssjuk så det är inte sant. Men då är det tur att jag ska träffa marina imorgon så hon kan bota mig :)

Till helgen är det påskmiddag med släkten. Jag hoppas verkligen att mina kusiner kan komma den här gången så det blir lite roligt. På kvällen blir det nog fotbollstjejerna. Åh vad jag saknar er! Jag vill träna NU. Och det ska jag göra, på tisdag. Nu skiter jag i vilket. Jag mår dåligt av att inte träna. Jag får inte ut min energi. När mn är van att träna 5 ggr i veckan är det en plåga att vara förbjuden. För orsaken till mina problem är att jag går fel. Specialisten sa att det var katastrof. Jag har gått på utsidan av foten och liksom rullat den. Därför så har jag ingen aktivitet i mina leder i foten och är pga det ostabil i mina hälsenor knän och höfter. Så jag har fått övningar som jag ska göra varje dag för att bli mer stabil och träna upp mina muskler. Men jag mäsrker redan skillnad :D

Men nu ska jag göra färdigt det jag ska här hos mamma och sen bege mig ner till pappa. Ska se om han vill trixa lite med mig :)

jag hjärtar dig

Igår, närmare bestämt den 10 mars, blev jag och danne tillsammans :) han gillar inte sånt här med bloggar, men det struntar jag i. Så puss på dig
________________________________________________________________________________________

Festen i fredags blev riktigt lyckad! Fy fan vad roligt det var. Alla var helt glada och hyper, så det blir nog snart igen.
Ovch jag gjorde bort mig, vilket inte är alls ovanligt. Jag trodde det var lina som var på toaletten, så jag stod där och drog och slet i handtaget och snackade på och frågade henne en massa grejer (vissa pinsamma). Dörren öppnas och det är Johannas storasyster. HAHAHAHA, jag dog.

image234image235


Annars är det påsklov som står för dörrarna eller vad det nu är man brukar säga. Men den här sista biten innan ledigheten är jobbig. På bara denna veckan har jag haft engelskaprov och psykologiprov. Imorgon ska jag redovisa en opposition och på fredag är det spanskaprov. Alla lärarna vill hinna med allt innan lovet. Tack liksom.
Men på fredag är vi lediga igen och det kunde inte vara bättre. När vi kommer tillbaka till skolan så har vi en dag ledigt typ varje vecka fram till sommarlovet, och vecka 19 slutar matten. Underbart.

Jag har verkligen fastnat för det här med second-hand. Jag var på erikshjälpen idag igen för att hitta ett bra skärp till min nya jacka. det är en typ beige kappa, men den saknar snöre i midjan.. så jag tänkte att ett skärp kanske kunde varit bra. Hoppas det blir snyggt :)

Snart ska jag ner till Marina och låna hennes balansbräda.. det är uppbyggnad i foten som gäller idag.. och plugga spanska och svenska.. sen blir det nog läsning i "ebbas stil" (som jag lånat av marina och som jag älskar, haha). Så, MORS!

hp

fest & skola

Ikväll är det fest med tjejerna i klassen hemma hos johanna. Det ska bli riktigt roligt! Det var ett tag sedan nu, så fan vad vi ska ha kul. 

Idag har väl varit en okej dag. Lite konflikter i klassen, och la mig i som vanligt. Men jaja, jag fick fram min åsikt iaf.. och när killen (som skämdes som fan) fick alla tjejer emot sig gick jag på honom ännu mer. Men är det okej att ta någons mobil och läsa upp sms? NEJ.
Och det jag blev sur var för att han inte förstod att han gjort fel. Det var därför jag gick på honom.
men sen insåg jag att det kanske var för hårt och bad lite om ursäkt, haha. Var nog lite hård. Men jaja, han har förhoppningsvis lärt sig en läxa.

image233
Jag känner för att åka iväg någonstans nu. Den 4-6 april ska jag till Ukraina med några och besöka ett banhem och ge dem leksaker. Samtidigt som det kommer bli en upplevelse så är jag lite småskraj. Jag har hört mycket om det landet, men det är kanske dax att ändra uppfattning och hjälpa barnen? Det är klart. Jag har alltid velat göra något sånt här för att hjälpa till. Det kommer bli bra.

Afrika är ett annan del av världen som jag vill åka till och hjälpa till i. Min kompis i skottland kom hem från Ghana för några dagar sedan. Där har han lärt barnen spela fotboll och hjälpt till på alla möjliga sätt. Jag vill känna att jag gör något nyttigt med mitt liv. Och vad kan då vara bättre än att se ett barn le och skratta?


psykologi & second-hand

Sen jag kom hem från skolan, vilket var vid typ halv 2, så har jag suttit och pluggat psykologi. Med tvn på såklart. Jag kan aldrig göra det ordentligt. Jag tänker att vad gör det om tvn är på? Sen kommer jag på att det är fan svårt att koncentrera sig och anteckningarna blir klyddiga. Då stänger jag av .. men sen efter ett tag tycker jag att jag varit duktig och förtjänar att titta lite , men då är man fast. Och dagen rinner förbi...
MEN jag fick gjort en del idag.

Jag har upptäckt det underbara med second-hand. Jag var inne på Erikshjälpen i Lund med sophie förra helgen och hittade två skjortor, ett skärp och en väska för 125 kronor. Jag är sån som ALLTID vill ha mycket för pengarna. Ja, snål kan man kanske säga att jag är. Det jag vill köpa tycker jag är för dyrt och så köper jag något annat.
En sak som jag velat köpa länge är en skinnjacka. Det är sjukt snyggt. MEN jag har insett att det inte är så snyggt på mig. Vem vet, jag har kanske bara inte hittat rätt modell.. eller så är det för dyrt för mitt "snåla" jag. Haha, men pontus ska faktiskt titta efter en åt mig inne på en outlet i kristianstad imorgon.. vilket jag VERKLIGEN uppskattar! Så tack ska du ha kompis. 

Men ja, snart är det private practise. jag och tvserier. HAHA. Favortitsysselsättningen. 
Vad är härligare än att krypa ner i sin sköna säng med en hel kväll framför dig med favoritserierna? 

hp