gud ville mig illa

Jag har levt en vecka i ett helvete. Så kanske det inte hade varit för alla i min situation , men för mig. Jag har mått illa, konstant, i en hel vecka. Jag har haft ont i magen och varit stressad. Jag hatar den känslan, den är så jävla obehaglig. Jag har varit rädd för att åka buss och gå i skolan, nästan panikslagen. & nu sitter jag här med ett stort plåster i mitt armveck.
Både läkaren och skolsyster säger att de tror att allt detta beror på stress. Det håller jag med om. Jag hoppas det är så och att det inte är något allvarligare. Allt detta är förståeligt eftersom jag har så sjukt stora krav på mig själv, både i skolan och på fotbollen. Jag kanske skulle lyssnat lite tidigare på Marina om att inte träna för hårt. Men gjort är gjort. Och jag vill göra bra ifrån mig, jag vill visa att jag är duktig. När jag då har en dålig dag eller nått och det går dåligt, så blir resten av kvällen skit. För det ända jag tänker på är att : jag gjorde en dålig träning, vad tror tränarna om mig nu? Det måste gå bättre nästa gång.
I skolan vill jag få bra betyg så jag pressar mig själv till att jag ska försöka få MVG på alla prov. Jag säger också att de ämnen jag inte gör bra ifrån mig i, kan jag göra bättre.
Men allt det har så jävla mycket att göra med inställning till ämnet och läraren. Ett exempel: naturkunskap med Dace. Det är så tråkigt. Vi gör inget kul alls, och det är inte ett ämne jag är intresserad av. Då är det inte så konstigt att man inte bryr sig eller brukar allvar. Jag tror hela tiden att jag kan göra bättre ifrån mig på detta, men jag måste inse att man inte kan vara bäst på allt.
Jag måste ta tag i mitt liv nu och reda ut alla krav. Jag måste sluta stressa och försöka ta det lugnare. Vi har snart uppehåll med fotbollen också och då kan jag ta det lugnt och äta en massa julmat :)

Jag läste på en matildas blogg innan om en kille som var glad nästan hela tiden. Han sa att när han vaknade på morgonen så hade han två val. Han kunde välja att må dåligt och han kunde väja att må bra. Han valde att må bra. Livet består av val. Vi bestämmer hur vi ska reagera på olika saker.
Det ska jag börja med. Se det mesta positivt och fortsätta vara den glada och spralliga personen som jag verkligen är!
så gud , screw you .


I can see your true colours

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Though I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness there inside you
Makes you feel so small







But I see your true colours
Shining through
I see your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours
True colours are beautiful,








Like a rainbow

 

Show me a smile then,
And don't be unhappy,
can't remember when I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

 

And I see your true colours
Shining through
I see your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours
True colours are beautiful,



Like a rainbow Ohhhh

 

I can't remember
When I last saw you laugh
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

 

And I see your true colours
Shining through
See your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours, true colours
Are beautiful like a rainbow

Eva Cassidy - True colours







sick and tired

Att vara sjuk är skönt ibland. När man kan ligga hemma och slappa och titta på tv. Sånt gillar jag. Fast, ibland blir det för mycket. Snart har jag legat här i fyra dagar eller nått. Och imorgon har vi ö-dag, vilket säkert kommer resultera i en likadan dag som idag. Men det är skönt att ta det lugnt. Det dumma är att jag är så sällskapssjuk. När jag jag ensam hemma och slöar så känner jag mig så ensam. Haha.
Eftermiddagarna på tv4 är bara klockrena : dawson's creek, tredje klotet från solen, will & grace och that 70's show :)

ja, detta blev mest en massa mummel från mig och jag vill shoppa .. ;) ge mig pengar någon. HAJ

was it you who spoke the words?

Ännu en vecka har gått och det börjar dra ihop sig till min födelsedag :) jag längtar som en galning för då ska jag få min ipod.
Denna helgen har varit kass. Jag har varit sjuk. Mög på det. Skulle varit med marina och marika i fredags och sett idol och igår skulle jag hjälpt till på öppet hus på skolan. Inte för att jag gråter över det sista men ändån. HAH. Men idag mår jag bättre :)

I fredags kände jag mig övergiven, haha. Jag var hemma och var sjuk och min mamma var hos kompisar och elin var hos pappa. Och där låg jag och var livrädd för att jag skulle spy. Men haha jag ringde danne och snackade med honom i typ tre timmar :)

& marina , det var sån lättnad att du tyckte att han var söt och snäll :) du anar inte ;)
men nu ska jag se film .. hum, borat eller dirty dancing 2? Diego Luna är så jävla snygg i den filmen, så det blir nog den, höh.

bara för att min kusin är bra

hejsan .
nu måste jag få skryta om min kusin jesper. Han var med på tv igår , matchen mellan Lugi och Helsingborg. Handboll. Vi satt här hemma helt spända och skrek när han gjorde mål. Det var sjukt att höra kommentatorerna säga mitt efternamn hela tiden, haha :D De sa att detta var hans genombrott och att han var en av de bästa på planen. SKITCOOLT :) hihi.

Min söndag

hej här sitter jag och tittar på Wimbeldon, haha älskar den filmen. Och Paul Bettany :) haha.

Annars har jag bara pluggat, varit ute och gått med rebecka och slappat framför tvn. Det är väl så sista dagen på lovet ska se ut? Fast inte att plugga .. det är förjävligt. Kul att jag varit tvungen att göra det på lovet. Jävla naturkunskap. Men det känns rätt bra , och det kommer nog gå okej. Men ja, skola imorgon "/

Jag måste klippa mig. Mitt hår är riktigt slitet. Men längden jag har nu vill jag ha.. så haha. Svårt att bestämma mig. Men det är ju inte så jättesnyggt om man går runt och ser att det är slitet. Men jag vill inte gå till min vanliga frisör för hon klipper det inte som jag vill.. men på dte andra stället är det dyyyyyrt. Vill man vara fin ... ?

marina & marika , saknar er .. :)