The time of my life

Igår kunde jag inte sova för jag låg och tänkte för mycket. Det enda jag hade i huvudet var Skottland. Inte så konstigt eftersom jag pratat gamla minnen med Paul två kvällar i rad nu. Gamla minnen, det låter konstigt. Men för varje dag som går så kommer jag ett steg längre ifrån det. För det jag tänkte på var GLASGOW - OBAN - IONA och inte EDINBURGH. Jag tror att varje gång vi åker tillbaka så vill vi återuppleva första gången. Men det kan aldrig bli lika bra som då. Det var perfekt. Jag kommer ihåg när jag och Bettan dansade skottsk folkdans hela kvällen, hur vi klagade under den extremt långa pilgrimsvandringen, de sena kvällarna i commonroom, alla underbara männiksor vi träffade och hur mycket vi sjöng. Jag sjöng mer på Iona än vad jag någonsin sjungit innan. Jag saknar det och jag saknar er , BettanEmilie&Rebecka.
Som Bettan sa: man kan vara precis som man vill och de får en att trivas med att vara precis den man är.
Emilie: Skulle jag få chansen att åka tillbaka skulle jag inte tveka en sekund, jag skulle åkt direkt.
Rebecka: Med dessa töser och per &co kan inget bli annat än kul.

Det var verkligen mer än en resa för mig och säkert för er också. Jag tror många tycker att jag är konstig när jag säger det men det är verkligen sant. Det hjälpte mig att mogna och bli den jag är idag. Jag märker att intresset för att åka sjunker varje gång vi åker och det är sorgligt. För ni är mina Ture Turistas, och det kommer ni alltid att vara. Även om det inte kommer bli fler resor alla fyra tillsammans så kommer jag titta tillbaka på allt vi gjort där borta med ett leende på läpparna. Vi är verkligen galna och jag vill bara tacka er för att ni gör resorna värda att minnas.

image179image180image181

you can have it all

image177För en minut sedan lyfte Marinas plan till Turkiet. Det är först nu som jag kom på att jag inte kommer träffa henne på en vecka. Men så har det varit nu, att vi inte träffats lika ofta. Ibland har det gått en vecka, men nu är det sommar. Och det brukar alltid vara vi på sommaren. Men haha, hon kommer ju hem - men jag kommer sakna henne.

Skolavslutningen igår kändes tom på något vis. Jag har ju alltid varit med Marina & Marika då, men inte nu. Det var nästan så att man saknade nyvångsavslutningarna eftersom vår på Polhem sög. Ensamble klasserna sjöng OBOY VIKKET VACKERT VÄDER , och det spöregnade ute.


Efteråt var jag iaf och käkade med Helena, Malin, Matilda, Danne, Lina, Vigge, Paulina, Sabine och Alex. Jag och helena tog med oss Makedonkan mat till Grafitti café, där de andra käkade. Men de var färdiga när vi kom, så där satt vi med alla och käkade hamburgare på ett fik.
image178



& nu är det då sommarlov, men det känns verkligen inte som att det är det. Det SPÖREGNAR här.

För ni har tagit studenten.. och ja : ni är bra

Största delen av det jag hört idag är sång, tutor och visselpipor
- POLHEM GÅR UT
Jag har stört mig på dem hela dagen och jag har ont i mina öron. Det kan vara för att jag är
avundsjuk och längtar som en galning till min egen student. Jag har redan bestämt att jag ska åka på ett flak med de jag tycker mest om i klassen. HÖHÖ
Sången kunde de finslipat lite på för det enda som hördes på Polhems skolgård och på stan var:
VEM VILL GÅ I ETTAN NU, ETTAN NU, ETTAN NU?
VEM VILL GÅ I ETTAN NU - DET VILL INTE JAG!!
- jaja, vi har hört er .. ni vill inte gå i ettan, och det vill inte vi heller men ni behöver inte trycka upp det i fejset på oss - HAH - right back at ya !
Danne skojade med dem att vi gick i trean när de frågade vilken klass vi gick i. En kille bara (förvirrad): nähädu, var är din mööööössa?! HAHAHAHHAHA

Det är väldigt onödigt att gå i skolan denna veckan. Den enda orsaken till att jag faktiskt kommer dit är klassen. Vi ska till Lomma på torsdag och det ska bli så härligt. Vi ska ha sandslottstävling, höhö
VI ÄR BÄST

Tillsammans är vi oslagbara

Som många andra så älskar jag att sitta hemma i soffan och titta på fotboll. Det vär nästan det enda jag tänkte på igår. Jag blir alltid så glad och uppjagad av att titta på sverige när de spelar. Jag sitter och hejar och så fort som motståndarna kommer nära vårt mål skriker jag åt de svenska spelarna. Fast, det gör jag hela tiden .. som : SKUT!, AKTA RYGG! och BORT MED DEN!
& igår var det en höjdarmatch

image176



Det är sjukt som tiden går snabbt. Om en vecka är jag färdig med första ring. FÖRSTA RING !
Jag kommer igåg när jag slutade nian och hur nervös jag var första dagen på gymnasiet. Alla satt i aulan och tittade nyfiket på varandra, och jag kunde inte fått en roligare och bättre klass. Under detta första året har jag skrattat mer än jag någonsin gjort och det är deras förtjänst. Jag ser fram emot två år till mer er och sen STUDENTEN
ID1C going ID2C

På söndag ska jag och marina till tosselilla , höhö
MEGASKOJ

you are my sun

Jahapp, då var jag hemma från jobbet och mina axlar svider.

Vi samlades klockan 10 för att åka vidare till Staffanstorp. Väl framme där började vi lasta cyklarna med telefonkataloger. jag har aldrig cyklat på en sån skumm cykel så jag vinglade som fasen i början, men efter ett tag gick det som smort och min grupp blev färdig en halvtimme för tidigt. 

Efter vi haft lunch fick min grupp ett nytt område som vi skulle cykla på. MEN DÅ HÄNDE DET
jag cyklade upp för en trottoarkant  och min ena väska på sidan föll av. jag stannade cykeln men så pantad som jag var så tänkte jag inte på att det blir övervikt på andra sidan, så den ramlade.. så alla mina telefonkataloger låg utpridda på trottoaren xD
Cykelns hämnd kom sen - jag slog mig fom faaan på trampan 

Men trots alla skador och den hämska värmen så hade jag rätt kul . Och jag ska vara med nästa gång de ska dela ut kataloger :) PERFEKT inför sommaren. 

IKVÄLL ÄR DET FOTBOLL !!!!
image173


så var det då, så är det nu

Imorgon är det nationaldagen och för mig är det lika med JOBB. Ja, ni hörde rätt. HANNA SKA JOBBA. Jag ska cykla med eniros telefonkataloger med posten. Men lönen är bra + att jag får tillägg eftersom det är röd dag :)
image171

Jag vet en filur som är väääääldigt bra.
HON GÖR MIG GLAD, och allt hon säger är rätt i mina ögon.
cause I adore you, yes I do
du & jag mot världen ,

Något pucko har fest utanför mitt fönster och jag är pissed. jag känner för att skrika HÅLL KÄFTEN! Vissa ska faktiskt upp och jobba på nationaldagen, bara för att ni bara ska sova av ruset ! tror jag måste sova på min systers rum

Fick ett sms från libresse idag. HAHA, det var roligt. Man kan gå med på hemsidan och få sms som uppmuntrar en under den fantastiska veckan varje månad. NAJS , hahah . Antigen uppmuntrande, humoristiska eller känsliga.
Haha, i mitt stod där att jag hade PMS och att jag inte var mig själv, men att minst en miljard kvinnor vet precis hur jag känner. Det hjälper faktiskt lite :) HÖHÖ

Godnatt allihopa !
eller ja, den lilla skaran som faktiskt hamnar på den här sidan