california here we come

Jag & Karin har börjat leta efter fotbollsläger i USA. Vi blev riktigt sugna på någonstans i Santa Barbara, Santa Cruz eller Santa Clara. Men de bästa ställena, och de vi hittade kostar runt 500-650 dollar och det är liksom ca 3000-5000 kr. Lite dyrt tycker jag >_< , men vi kommer hitta på något. Karin ska dit snart & då ska vi få lite hjälp av hennes pappa, så förhoppningsvis hittar de något bra. Annars kan man ju bara bada & sola i två veckor. Jag bangar inte.
Jag måste nog skaffa mig ett jobb. Jag vet att jag har ett nere på grönsaksaffären, men det var ett klyddigt jobb ska ni veta. Priserna ändrades ofta & ska jag bara jobba där på helgerna kommer priserna garanterat vara ändrade när jag kommer. Då måste man antingen gå ut & kolla eller fråga kunden, & det är pinsamt.
Jag funderar på att kolla om något ställe behöver städhjälp, dte hade varit bra. Men här finns också blomsterhandel, café eller bageri eller nått. Jag kommer på något ^^
& Karin sa att jag ska få följa med henne till hennes städjobb. (Väldigt bra betalt & man tjänar inte mindre/person om man är två) Tjoho , MONEY. (JA TACK)


Det är fortfarande projektvecka & vi arbetar för fullt. Imorgon ska vi sammaställa allting & förhoppningsvis bli klara. Vill inte göra mycket på fredag. Dagarna är supersköna & vi kan nästan bestämma själva när vi ska sticka till skolan. Som imorgon , HALV TIO.


Springtime

Idag har jag kommit på hur mycket vi förorenar världen. Jo, såhär var det: jag åkte buss hem från skolan och käkade en baguette. Efter det satt jag bara och tittade ut genom fönstret. Min blick landade på sidan av vägen (där det alltid brukar vara gräs, träd, buskar mm) & det var där som jag hittade en massa fynd. Jag såg: två bildäck, en dyna till bilsätet (eller till en solstol), flaskor (coca-cola dominerade), papper av alla slag (godis, förpackingar you name it), plastpåsar och jag tror till och med att jag såg en död katt (inte för att katten förorenar precis) eller något kattliknande djur.
Jag kan inte säga att jag är så jätteduktig på att hålla Sverige rent precis & det har hänt ett flertal gånger att just jag kastat ut skräp genom bilfönstret. Det krävs tydligen att man ser det allt såhär på en gång för att man ska fatta. Så nu ska jag sluta kasta ut skit genom bilfönstret.

Jag strosade runt lite i stan innan min buss kom. Var inne och snokade på JC (studiebidraget kommer imorgon) för jag har nämligen 70 spänn kvar på mitt presentkort där. Och kan ni tänka er, jag hittade tt par byxor på rea som jag ska köpa imorgon (om de passar). Så jag får ett par byxor för typ 20 spänn , härligt härligt. Jag gick också in på HM & då fick jag sommarkänsla. De har fått in lite sommarkläder som gula koftor mm. GE MIG SOMMAR. Det var för övrigt skönt väder idag som bidrog till en mycket behaglig vårkänsla , solen sken & fåglarna kvittrade (& snön är borta, det var roligt så länge den varade) & snart så är det februari, ett steg närmare sommarlovet & allt det roliga.

Nu ska jag skriva klart svaret på min andra fråga på projektarbetet: Hur går en landning till när rymdfarkosten kommer tillbaa till jorden? DET DU - svara på den.

Jag saknar mina billiga, bruna och indisktinsprerade ballerinaskor. Jag använde dem så ofta jag kunde i sommras. Men jag lyckades alltid ha dem på mig när det regnade, eller så regnade det för att jag hade dem på mig. Till slut gick de isönder. Ska jag vara ärlig så använde jag dem efter de gått isönder och jag tror att jag har kvar dem. Kan man inte sy eller något? Okej Hanna , ÄCKLIGT. Jag ska ut och genomsöka alla affärer för att hitta ett par nästan likadana (för lite förnyelse vill man ju ha)

tänk med hjärtat

(ge mig sommar)

Nu har min efterlängtade (?!) projektvecka dragit igång. Har suttit vid en dator en stor del av dagen och sökt fakta om rymden och människans möjligheter och gränser där uppe. Låter det inte sköjsigt? Fyra dagar kvar då vi ska ha skrivit en rapport på 10 sidor, gjort en Power Point presentation (som vi ska vara förberedda att redovisa redan på måndag i nästa vecka) och så ska vi ha skrivit loggbok varje kväll.

Idag fick jag en härlig syn på bussen. Hon var söt i sina prickiga leggins <3

På onsdag ska jag och Karin börja planera inför vår resa till Staterna. Vi ska till Kalifornien på fotbollsläger i en vecka och sen ska vi bo hos Karins pappa i San Diego en vecka till då vi bara ska sola, bada, lata oss och shoppa loss. Jag har kommit på att jag måste börja spara pengar till allt jag ska göra i sommar (:
JAG VILL HA SOMMAR , NU

more than words

Den här helgen skulle bli den roligaste på länge . .

Den började bra , då marina fyllde 17 i fredags. Tiden går så himla fort. Hon är redan 17. 17 ÅR! Jag kan inte tänka mig att jag ska fylla 17 detta året, okej det är i december, men ändå.
Jag, Marina, Marika & Nathalie åkte in till Espresso House för att träffa Johanna & fika (: Det var roligt.
Efter det åkte vi hem till Marina & sov över där, fast både jag & marika hade lite ont i våra ryggar på morgonen eftersom vi sovit två stycken på en enmanna madrass. Låg typ på sidan hela kvällen. & jag som aldrig somnar när jag ligger på sidan. Så jag vände mig lite i smyg lite senare, så jag tror att jag tog lite plats från henne största delen av kvällen.
Men jag hade roligt.

Igår skulle jag gått på fest med tjejerna i klassen. Jag skulle först hem till Malin & göra mig iording med henne, sen åka buss till stan & träffa resten, sen buss ut till Matilda & bara hänga där tills vi skulle dra vidare till festen & sen efter det skulle jag sovit över hos Malin. Men jag mådde pecka så jag fick sticka hem. Då hade jag mått illa sedan 12.00 & det här var vid 20.00. Jippi, tack för den. Trodde typ att jag fått början till vinterkräksjukan eller nått. Men som tur var så utvecklades det inte från illamående till något värre.
JAG VILLE VARA MED (nu låter jag som en barnunge)

Har fått reda på att vi fyra ska splittras till resorna till Skottland i sommar. FAN säger jag bara. Det kommer inte alls bli samma sak. En av "grupperna" ska till Mull & den andre till Edinbugh. JAG VILL TILL MULL. De som ska dit ska vara där under ungdomsfestivalen & sova i Oban och allt det dära som var med första gången. Åker jag inte dit, kommer jag bara tänka på allt jag missar & allt de andra två får vara med om. Men jag får i alla fall resa med min Becks. & även om vi två hamnar i Edinburgh ska vi göra det bästa av situationen (L)

Nu ska jag bosta mina gaddar & nanna kudden , ha det bra allihopa .

i would walk 500 miles

ÅH , jag har mycket läxa. Jag orkar inte göra den.

Jag kom på att jag vill åka till Ven igen. Där var så fint och skönt. Vi kunde göra vad fan ville (nästan). Jag saknar det, men inte gamla skolan. DEN SAKNAR JAG BENNE MIG INTE. Kanske att jag såg M,M,K&R varje dag, annars inget.

Idag tränade jag fotboll i -1o grader ! Jag höll på att må piss i början. Tårna domnade bort och sved som in i helvete och bollen gled iväg HELA tiden. Men till slut tinade dem. Då blev det nästan lite skönt.

Igår ringde en kompis från GBG mig. Har inte pratat med honom på ett halvår typ. Det var roligt och jag blev en aning chockad.
GÖTEBORSKA = superduperfint.

Idag när jag åkte hem från skolan poppade en gammal goding från typ två år sedan upp i min mobil. Och allt kommer tillbaka till mig. (Fast det lämnade mig aldrig)

Another turning point a fork stuck in the road
Time grabs you by the wrist directs you where to go
So make the best of this test and don't ask why
It's not a question but a lesson learned in time

It's something unpredictable
But in the end is right
I hope you had the time of your life

So take the photographs and still frames in your mind
Hang it on a shelf in good health and good time
Tattoos of memories and dead skin on trial
For what it's worth it was worth all the while

It's something unpredictable
But in the end is right
I hope you had the time of your life

It's something unpredictable
But in the end is right
I hope you had the time of your life

It's something unpredictable
But in the end is right
I hope you had the time of your life

(jag har inte varit den samma sen jag kom hem därifrån - på ett positivt sätt)

tänk med (L)

jag serdet snöar, jag ser det snöar - det var väl roligt HURRA !

I morse (till min stora förvåning) när jag vaknade såg jag att det snöade. Jag trodde först att det regnade (vilket inte hade varit väldigt ovanligt), men när jag gick ut och skulle låsa upp cykeln så blev jag lite rädd att låset skulle frusit, men nä ;)
Snö är bra, men inte när man tränar fys utomhus eller när man cyklar i -7 grader klockan åtta på kvällen.
Men förhoppningsvis så blir det väl något snöbollskrig ^^

Det är guldbagge galan på tv, jag tänkte bara upplysa alla.

Denna helgen har jag inte gjort mycket. Pluggat till mitt MID-H prov och gluttat på tv. Det har varit ett marathon med Laguna Beach och The Hills på MTV. Det var väldigt roligt faktiskt. Åh, vad bra de har det där. Mycket pengar ;D
Sen gick jag på bian med min mamma, marina, marika och deras mammor. Vi såg Underbara älskade. Den var väldigt bra. SE DEN.
Ett tag satt typ alla och snyftade. Lite roligt samtidigt.

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you gotta do is call my name
And I'll be there on the next train

you are so beautiful to me

jag längtar till sommaren , för då kan jag vara med M&M HELA tiden. Jag saknar att prata i telefon med er, jag saknar att träffa er ofta, jag saknar att inte titta på tv med Marina, jag saknar när det var vi tre i skolan, jag saknar ert stöd i skolan, jag saknar att veta att om ni är i skolan kommer jag ha roligt - jag saknar ER.
Ni är guld värda för mig det ska ni veta & jag behöver er

kärlek
(slå mig senare för denna bilden , men jag tycker om den :P)


a monkey needs to dance, so do you

Jag har ont i hela kroppen idag. I armar, lår, rumpan, ryggen + att jag har skoskav. Och snart måste jag börja plugga också, jag blir så frustrerad. Har två prov nästa vecka som jag bara måste få bra betyg i. (det är inte mina bästa ämnen precis). Jag har faktiskt gjort scheman, så jag pluggar lite varje dag ^^ , men det sprack igår. Orkade bara inte. Men jag får läsa lite extra idag.

Vet ni vad som hände mig och Karin igår? När vi satt och väntade på bussen efter träningen så kommer det fram en kille och frågar om vi ville köpa hans mp3 för 50 spänn. Haha, där fick jag ett gott skratt.

Jag saknar M&M.

Det blåser som satan nu hör jag. Jag vill ha sommar nu. Vårn kan vi gärna hoppa över (har pollenallergi) så det är aldrig roligt. Fast jag älskar när man ser att allt slår ut igen ^^
Fast jag skulle gärna ha sommarlov nu. Hade inte tackat nej precis.
Och nu är julen slut också, fast ingen snö. Jag har saknat den, saknat hur barnslig man blir av det. Snö är min grej ;)
Men nu behöver den inte komma, lite sent liksom.

Jag vill shoppa , HM har rea. Typ 70%. Jag bangar inte. Bara det att jag har slut på pengar. Härligt härligt. Haha, men jag får skylla mig själv.

Åh till helgen vill jag hitta på något kul, men jag har de där jävla proven. Tjejerna i klassen snackar om en tjejkväll och jag måste träffa M&M, det här funkar ju inte. GAAAH.
Jag har tråkigt nu också, snälla kan någon liva upp stämingen lite? GUD ASSÅ.


Aja, nu är det plugga som gäller. Sen ska jag ringa Marina (en gång till). Snälla, säg att hon är hemma.
PÖSS , take care

I let you watch it all - the view from my last summer (and after)

Asså , jag kan inte hjälpa det men jag var tvungen att redovisa lite mer från mitt 2006 - bara för att jag blev så sugen på det ! Så det får ni allt stå ut med ^^

Just det - balen i nian. Fattar ni så JÄVLA bra den var? Nej, för ni var inte där. Gud säger jag bara. TT hade med sig en tv (för det var ju fotbolls VM) så alla satt där emellanåt :) Sen vann Sverige och allt blev så jävla perfekt. Alla dansade med alla. Och ALLA hade roligt. Jag har inte hört en enda som sagt att det var tråkigt. TACK alla för en underbar kväll ^^ (värst vad jag blev artig)

Balen
balen


Vi hade också en underbar klassresa i nian till Ven. Det var bland det mysigaste jag varit med om. Jag trivdes och hade superskoj. Vi tältade på andra sidan från hamnen och vi GICK dit med packningen. Litta jobbigt, men det var värt besväret :) Vi hyrde cyklar, käkade glass, låg på bryggan, solade och grillade. Jag , M , M och Nathalie fick grilla hamburgare. Det var sjukt jobbigt. Nu tänker ni kanske.. eh, varför då? JO, därför vi fick en MASSA rök i ansiktet HELA tiden.
På kvällen kunde man bara ta cykeln och cykla iväg vart man ville. Hade jag fått chansen att åka dit igen med personer jag tycker om hade jag gjort det, utan tvekan.

Ven 2Ven 3

Sen bar det (som vanligt) av till SKOTTLAND. Denna gången Edinburgh, men vi fick återse käka Oban och Iona. Vi fick också träffa våra kära Obanbor Paul, Sean och Nathan :D Mycket skoj. Vi låg i någon grop till typ fyra på morgonen. Haha, vi är knasiga ^^
Men jag tycker om dem och de kanske ska komma till Sverige i sommar. GÖTTMOS (L)

ObanÅHH , jag tycker om er !

Jag, M och M gjorde en liten Road trip för en dag till GBG. Marikans supersnälla föräldrar gick med på att köra oss. Anledningen: HÅKAN HELLSTRÖM på Liseberg. Där var mycket folk, och han var bra. Det var mycket roligt, JAG TYCKER OM ER !

marina hannahåkan



Sen var det återigen dax för Skottland och Edinburgh (återträff). Och det var så härligt. Vi träffade en massa nytt folk + de gamla (som jag inte sett på åratal). Det blev en rejäl dos av flumm, skratt, rundvandring och musik :D Kan det bli bättre?

bety becks hanedinburgh

Nä nu får jag nog ta och runda av lite. Detta var då en del av mitt gångna år. Som jag tyckte blev mycket bra. Det har haft sina motgångar också.. men jag har ju mina vänner. Ni är bra, tack ska ni ha (L)

angeleyes they look at me

Jag har (nästan precis) genomlidit mitt första fyspass med nya laget. Fy tusan säger jag bara. Sjukt mycket bättre än förra klubben. Jag är STOLT över mig själv att jag pressade (tack Karin) mig själv, sån go känsla nu när jag ska sova ^^ Eller lite plugg först :/

Haha, just nu spelas en låt om socker och knäckebröd på radion xD
Har aldrig hört den innan.
GAAAAAAAAH - THE ARK (nu), var håller ni huuus?
I don't care what the others say, when I found a new game to play !
Oh, vad längesedan jag var på deras konserter. Jag saknar det, dansa & sjunga. Det är de enda konserterna jag kunnat vara PRECIS mig själv. Men de är ju så jävla bra :D

THE ARKark

Imorgon har jag sovmorgon (IGEN). Riktigt härligt efter kvällens träning.

MARINA & MARIKA , jag vill träffa er !

Vi hörs när vi ses , tänk med hjärtat tills dess ;D

Kan inte hjälpa det , men det här är en av de finaste låtarna som finns

Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag
- Tommy Nilsson

I walked under a bus, I got hit by a train

Halloj , jag är hos min kära granne. (psst: rebecka ;D)
Vi lyssnar på bang on the ear låten, där hon rör i kycklingsoppa xD Har du hört den? ;)
Aja, vi ska snart platta håret tillsammans, hahaha. Nä, men ärligt.. det är sant ^^
Just det, Becks har färgat sitt. Mycket snuggt. Litta brunt i och vips, en fullbordad friss.
Jag är lite seg idag, men som tur är så är hon också det. Vi segar tillsammans helt enkelt.

Marika? När din pappa kommer hem hjälper jag gärna dig med att titta på alla dina filmer ;D

Igår kom jag att tänka på sommaren som kommer, FY FAN vad roligt jag ska ha :D
FÖRHOPPNINGSVIS till STATERNA (Kalifornien) men Kaorin <3 En vecka på fotbollsläger och en där vi bara slappar, badar och solar :D
Som vanligt: Till Skottland med Becks, Bettan och Emilie. Alltid lika roligt <3
Iona
Och sen till österlen och Marikas torp med just Marika och Marina :D Bara ta det lugnt och HA ROLIGT <3
österlen

Okej, nu måste jag nog kila för Rebecka börjar bli lite irriterad på mig ^^ JAG ÄR EN DATANÖRD xD

Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon

Jahapp, då var det första helgen på nya terminen. Och jag ska säga dig att det känns riktigt skönt ^^
Har försovigt mig två dagar i rad.. ena dagen missade jag en lektion, matte :/ , andra seriespelet. Men jag fick inte spela.. vi var redan tre tjejer med. Lite surt, men aja, jag överlever ;D
Det gick rätt bra för dem iaf, en vinst och en förlust.

Igår var det en lite sorglig dag, två killar i min klass slutade. Ivo och Johan, två av de snällaste och sötaste ^^
Skittråkigt. En ska till Helsingborg och HIF medans den andra ska till Landskrona och Landskrona BOIS. Hoppas det går bra för dem.

Igår hade jag också ett fikmaraton med Marina. Är det någon som har fikat i tre och en halv timme innan? Det var mysigt och trevligt.

HP
Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån


Idag har jag haft tråkigt. Pluggat har jag gjort, JIPPI. Jag blir så glad
av läxor, GE MIG MER!
Nä, men seriöst.. BLÄ!

Haha, jag har kommit på att jag är lite töntigare än Marina.
Jag försökte övertyga henne till att titta på Let's dance (som jag skrev innan), men jag lyckades tydigen inte ;P Hon tycker inte det är roligt. Men en tv-nörd som jag är så gör jag det. Snart är det liksom sing along och DET är roligt. Linus Wahlgren ska vara med och han är helt okej ;D Hehe.
linus wahlgren



Tihi, jag behöver inte vara på datan ;D

Nu står du här idag, med allt jag någonsin velat ha

Nu är jag i skolan. Alla har datorkunskap :/ Försöker putsa till sina betyg. MEN INTE JAG ^^ , mohaha.
Så nu är det två timmar och en kvart kvar till min nästa lektion, måste plugga :/ Men jag slipper det ikväll iaf ;D

Jag försökte fixa ett inlägg igår (på datorn som nu fungerar), men den var ovanligt sölig och konstig. Det känns inte som att den är riktigt fixad än :(

I förrgår tränade jag för första gången med mitt nya lag :) det gick rätt bra och alla var snälla. tränarna är också bra. Jag hoppas att jag kommer trivas och palla ^^

Igår tittade jag på en film om tsunamin. Den var hemsk och jag kunde inte hitta rätt ord efter den. En katastrof.

Imorgon ska jag fika med Marina (: typ heeela dagen. Sen övertalade jag henne att vi ska titta på Let's dance. Haha, det är så roligt :D

Hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Nya träningar ;D

okej nu skriver jag från skolan igen eftersom min dator där hemma är ur funktion. Väldigt störigt !

Jag har precis fått reda på att jag får MVG i datorkunskap. Känner mig som en liten nörd xD
(bara för att jag var tvungen att skryta lite)

Idag har jag haft specialidrott, vanlig idrott och ikväll har jag min första riktiga träning med mitt nya lag. Jag är lite nervös, men det ska bli skitkul :D jag tror det kommer vara sjukt mycket jobbigare och tempot betydligt högre. Jag kommer vara dödstrött efter träningarna för jag är inte van vid att träna så hårt.. men jag ser faktiskt fram emot det. Jag hoppas att jag står ut.
Skriver mer om träningen sen ;D
det blir ju som en liten träningsdagbok ^^ MOHAHAHA.

Nu funderar jag på om Rebecka kom iväg till Gothia. Men jag har inte set5t henne på ett tag, så det gjorde hon nog ! ;D

Nu ska jag till mormor och morfar och bo där ;D


tänk med hjärtat

lägesrapport ;D

Idag började då skolan, men alla spykister (och min syster) börjar imorgon ! Men det gör inget, för jag har världens lugnaste dag ;D
Sovmorgon & sluta tidigt är livet ^^

Min dator där hemma funkar inte, felanmäld. JIPPI.

Aja, nu ska jag hem.
Tänkte bara rapportera läget ;D ^^

:D

Halloj halloj , idag har jag köpt min väska !
Var borta i typ en halvtimme ;D

VÄSKA

Haha, jag ville ha en svart men de hade bara en blå kvar. Jag var tvungen att ringa marina ;D så självständig är jag ^^

Nu ska jag fortsätta på mitt datorarbete. It sucks.
Jag måste ta reda på om min längd har någon betydelse när man sitter vid datorn.

Igår kom jag på att The All-american rejects är sjukt bra. Har lyssnat på dem typ hela kvällen igår och nu. Jag har inte hört dem sen "Dirty little secret" spelades HELA tiden. Men WOW , JAG VILL HA DERAS SKIVA !
Sunrise Avenue is good to. Eller, jag har hört en låt.. men jag har sett texterna ^^ de verkar bra iaf ;D
all american rejectssunrise avenue

Snart är det skola , JIPPI.

The all-american rejects - Move along

Go ahead as you waste your days with thinking
When you fall everyone sins
Another day and you've had your fill of sinking
With the life held in your
Hands are shaking cold
These hands are meant to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along
Move along

So a day when you've lost yourself completely
Could be a night when your life ends
Such a heart that will lead you to deceiving
All the pain held in your
Hands are shaking cold
Your hands are mine to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along
(Go on, go on, go on, go on)

When everything is wrong we move along
(Go on, go on, go on, go on)
When everything is wrong, we move along
Along, along, along

When all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through

(Move along)
(Go on, go on, go on, go on)
Right back what is wrong
We move along

TÄNK MED HJÄRTAT ^^

BURLÖV (klapp,klapp), BURLÖV (klapp,klapp) åhh BURLÖV !

HEEEJ , jag är hos marina.
Min dator suger FETT ;D Internet har typ pajat.
Gårdagens inlägg var ett irriterat ett - jag hade SÅ tråkigt.
Lite irritationsmoment på senaste tiden kom ur mig.
Jag har ändrat min uppfattning om det dära, du är bra, mycket bra. Och jag hade roligt med dig idag (:

Jag måste skriva mitt dumma skit bajsiga dataarbete. (Anledningen till att jag inte är hemma alltså) JAG UTNYTTJAR MARINA - för hennes underbara DELL dator. Just nu fixar hon sig för hon ska ha främmat här, en liten söt pojke känd som Joakim (aka Jåcke-Påcke ;D).

PS - datakunskap är TRÅKIGT , jag vill inte göra mitt arbete. (men jag är väl tvungen)

SURIS


tänk med hjärtat



btw , The All-American Rejects är väldigt brao ^^

JAG HAR TRÅKIGT

Ånnu en dag av tråkighet.
Jag kan inte somna på kvällarna
& jag sover bort nästan hela dagarna
Som idag - hade ställt klockan på 10.00 men pallade bara inte gå upp då, så jag fortsatte sova. TILL 12.39 ! Måste skärpa mig nu.

+ att jag har absolut INGET att göra. Jag har pisstråkigt helt enkelt. & just nu spelas Elena Pappa.. ja vad fan heter hon ?! Hon suger.
Ojsan, nu går jag till personangrepp.
Och du bryr dig inte? Vad menar du med det?
Men det dumma är att jag inte kan vara sur på dig länge, det går bara inte. Utan dig - ja vad tusan skulle jag gjort?

Idag har jag kollat på One Tree Hill (som är den bästa serien någonsin) dvd:n jag fick av suersnälla Marika. De första fyra avsnitten. Asså, jag undrar om det går nu varje söndag för isåfall har jag MISSAT det, det hade varit en KATASTROF - ärligt talat.
(Chad Michael Murray = mycket snugg , myckey snugg)

Chad Michael Murray


OJOJOJ EN ROLIG PERSON LOGGADE IN PÅ MSN.

Jag är trött, uttråkad & lite irriterad över att jag är just UTTRÅKAD. Jag vill träffa någon, spela fotboll - ÅKA IVÄG. Till ett annat ställe. Fy fan (helt enkelt) vad underbart härligt det hade varit. Jag kunde åka & häsla på dig & låna ditt takfönster? Vad säger du om det? Bara för omväxlingens skull.
Det blev inte bättre av att jag just såg ett flygplan.
JAG VILL INTE ATT DETTA LOV SKA TA SLUT , men ändå vill jag det. Så att jag kan göra något om dagarna.
Fick ett mail av min datorlärare om vårt jävla datorarbete - JAG ORKAR INTE, JAG VILL INTE (jag gör det imorgon).

Rebecka är sjuk. SJUK PÅ LOVET. Hon missar kanske Gothia. Nu tycker jag att denna sjukdom ska lämna henne ifred.
Du sjukdom - fattar du som hon har längtat efter detta ? VA?
Som hon kämpat för att bli bra i sin fossing? Nej , DET VET DU INTE.
Hon är stark, jag har inte sett henne klaga på sin fot på riktigt en enda gång. Vissa kvider som grisar, men inte Rebecka. Inte min granntös inte.
NU LÄMNAR DU HENNE IFRED!

Imorgon vill jag göra något roligt. Annars blir det ett sånt här tråkis inlägg till,det vill vi väl inte? NEJ , så kom på något. JAG HATAR ATT HA TRÅKIGT.
På måndag börjar skolan - GAAAAAAH . Men jag får träffa er.

NADA

Idag har jag gjort NADA.
Eller jo, jag har tittat på GOAL. Som btw är en mycket bra film.
Med bla Alessandro Nivola & Kuno Becker ;D

AlessandroKuno

Men jag fick SÅN känsla att spela fotboll. Oh, jag är taggad för nästa termin nu, med ny fotbollsklubb och allt :D
Snart ska jag få träffa alla i klassen igen , dock i skolan.. inte jätteskoj, men iaf ^^

Nu är klockan fem och det är nästan kolsvart utomhus. Sjukt. För några dagar sedan längtade jag till sommaren - till solen och solglasögon ;D ÅHHHH sicken rolig sommar jag ska ha OCH resten av året. 2007 ska bli det bästa någonsin !
Nu när jag väl är inne på detta tänkte jag ta en snabb titt på det gångna året ^^

¤ Soarén (JA jag vågade)
¤ Jag gick ut nian (aldrig mer den skolan)
¤ Skottland (Fick se Iona och Oban igen , väldigt härligt & DIG)
¤ Gothia (Dock utan lyckat resultat , men dte var roligt. Liseberg sex gånger - slå den!)
¤ Började gymnasiet (ID1C - tre år till med er blir lätt)
¤ Skottland igen - återträff (Fick träffa massa gamla vänner - mycket trevligt)
¤ Jag fyllde 16 (ÄNTLIGEN)

Mitt 2006 - det jag kommer ihåg ;D haha .

2007 kommer bli skitbra
¤ Jag & Karin ska förhoppningsvis till USA
¤ Skottland igen
¤ Torpet med Marina & Marika
¤ Färdig med ettan
¤ Börjar tvåan
+ en massa SKOJ !



tänk med hjärtat

Sporten 2006 ;D

2007 !
Det känns inte som att det är nytt år. Just nu sitter jag och tittar på Prison Break. Haha, det tar fan aldrig slut.

Fredag-lördag var jag uppe vid Immeln med Rebecka , Bettan , Pära & några 91-or. Just det skottarna också ;) Fast de är en aning tråkiga, ingen av de vi lärde känna är här, och det är lite tråkigt. Nu när jag skriver om det fick jag en känsla av att jag saknar dem. Och du där borta över havet har jag inte pratat med på jättelänge. Men jag fick ett sms från dig igår faktiskt , och det blev jag väldigt glad över ! :D
Immeln landskapImmeln

Igår hade jag mycket skoj med Rebecka. Somnade fan inte förrens 05.00 , JAG ÄR TRÖTT. Men iaf, först var jag lite med mamma, hennes bror och några till som vi känner. Sen cyklade jag upp till Becks och så satt vi och tittade på tv (AFTER DARK ;) och snackade lite. Väldigt mysigt ^^ Sen skulle vi ju se alla raketerna så vi cyklade ner till mamma och alla dem igen och tittade på dem , sen efter en stund cyklade vi tillbaka till Rebecka. Tihi, där vet jag inte riktigt vad vi gjorde.. slappade kan man kanske säga ;) Sen ringde Marcus så typ 02.00 cyklade vi till honom. Då hade det börjat regna och blåsa så vi blåste nästan bort. Men vi kom fram och så tittade vi alla på Tomten är far till alla barnen. Haha , en nyår fylld med en massa motion, skratt och flumm. Lyckad helt enkelt !
raketer 2H&R

Nytt år. Jag hoppas på ett bra år fyllt med en massa roliga saker. Vem vill inte det?
Jag tänkte ta en liten titt på det gårgna sportåret nu när jag väl är igång. Med tanke på att Sverige haft stora framgångar och att världens bästa lag vann Champions League ;D

SPORTÅRET 2006
Januari
13 - Anja Pärson (ja hon stavar så :P) tar sin andra störtloppsseger.
16 - Tony Rickardsson får (äntligen) Jerringpriset vid Idrottsgalan.
21 - Linus Thörnblad hoppade världsbästa 2,33 i Atleticum.
22 - Annika Sörenstam & Lotta Neumann vann par-VM i Sun City.
23 - Fotbollslandslaget spelade 0-0 mot Jordanien :/
27 - Anja Pärson vann Cortinas super-G.
Februari
4 - Kajsa Bergqvist sätter världsrekord i höjdhopp innomhus med 2,08.
14 - OS-duls för både dam- och herrlaget i sprintstafetterna. (Lina Andersson, Anna Dahlberg, Björn Lind och Tobias Fredriksson)
15 - Anja Pärson tar OS-brons i störtlopp.
16 - Anna Carin olofsson tar silver i sprintloppet i skitskytte.
17 - Damkronorna vann semifinalen över USA med 3-2. (Det kommer jag ihåg, som man höll på att hoppa och skrika i soffan. Och de klarade det ! En lycklig dag ;D)
18 - Anja tar brons i kombinationen.
19 - Sverige blir OS-trea i herrarnas skidstafett.
20 - Damkronorna tar silver i OS-finalen. Förlust 1-5 mot Kanada.
22 - Björn Lind tar andra OS-guldet i herrarnas individuella sprint.
- Tobias Fredriksson tar brons.
- & Anja tar sitt OS-guld i slalom.
23 - Sveriges damlag i curling tar guld.
24 - Anna Ottosson tar brons i storslalom.
25 - Anna Carin Olofsson vinner skidskyttes masstart.
26 - Tre Kronor vinner OS-finalen mot Finland med 3-2.
Mars
1 - Fotbollslandslaget (det tar att säga det men..) förlorar mot Irland med 0-3.
4 - Johan Wissman sätter Europarekord på 300 meter med tiden 32,62.
5 - J-O Waldner tar sitt åttonde singeltitel vid bordtennis-SM.
11 - Linus Tötnblad tar brons med 2,33 vid inne-VM i Moskva.
- Susanna Kallur tar brons på 60 meter häck.
- Anja Pärson vinner slalom i finska Levi.
15 - Anja Pärson vinner störtloppet i Åre.
16 - Damlandslaget besegrade Frenrike i bronsmatchen i Algarve Cup.
26 - Lag Annete Norberg vinner VM i curling.
April
7 - Therese Alshammar tar guld på 50 meter fjäril i kortbane-VM i Shanghai.
16 - Maria Gretzer blir tvåa i världcuptävlingen i Scandinavium med Spender S.
18 - Färgestad svenska mästare i ishockey.
Maj
3 - Barcelona säkrar det spanska liga guldet.
7 - Damlandslaget vinner över Portugal i VM-kvalet med 5-1.
17 - Barcelona vinner Champions League.
21 - Tre Kronor vinner i VM-finalen mot Tjeckien med 4-0.
25 - (Det tar att säga det igen men..) Fotbollslandslaget spelar lika mot Finland.
28 - Sverige vinner VM-finalen i innebandy mot Finland med 7-6.
Juni
10 - Fotbollslandslaget spelar 0-0 mot Trinidad och Tobago i fotbolls-VM. En match de verkligen kunde vunnit.
15 - Fredrik Ljungberg avgör mot Paraguay i 89:e minuten. Sverige vinner med 1-0.
20 - Sverige spelar 2-2 mot England i VM.
24 - Sverige förlorar åttondelsfinalen mot Tyskland med 2-0. (något vi gärna glömmer)
Juli
1 - Semifinaler VM:
England - Portugal 1-3
Tyskland - Argentina (Tyskland vinner på straffar)
Italien - Ukraina 3-0
Frankrike - Brasilien 1-0.
9 - Italien blir världsmästare i fotboll.
Augusti
8 - Carolina Klüft försvarar EM-guldet i sjukamp i GBG.
9 - Stefan Holm trea i hörjdhoppfinalen, Linus Tötnblan fyra.
10 - Johan Wissman tar EM-silver på 200 meter.
11 - Susanna Kallur tar EM-guld på 100 meter häck i GBG.
12 - Christian Olsson tar EM-guld i tresteg. (Någon som är förvånad?)
16 - Tyskland besegrar Sverige i VÄNSKAPSMATCH med 3-0.
22 - Linus Törnblad vann höjdhoppsduellen mot Stefan Holm.
September
2 - Fotbollslandslager VINNER i EM-kvalpremiären mot Lettland med 1-0. (Kim Källström)
6 - Segern fortsätter. Vinst mot Liechtenstrin med 3-1.
10 - Linus Törnblad tar guld i GP-finalen i Stuttgart på 2,33.
15 - Zlatan tackar nej till landslagsspel.
16 - Magnus Petersson tar EM-guld i olympiskt bågskytte.
24 - Hanna Ljungberg skuter damlandslaget till VM i Kina.
Oktober
7 - Sverige vinner över SPANIEN (ojojoj så nervös man var då).
10 - Brasilien besegrar Ecuador på Svensk mark (Råsunda) med 2-1.
11 - Sverige vinner över Island med 2-1 i EM-kvalet.
November
5 - Elfsborg svenska mästare i fotboll.
8 - Henrik Larsson röstas fram till årets skåning.
11 - HIF blir svenska cupmästare.
13 - Fredrik Ljungberg får guldbollen och Lotta Schelin diamantbollen.
15 - Sverige förlorar årets sista landskamp mot Elfenbenskusten med 1-0. (Dock vänskapsmatch - ej EM-kval)
December
1 - Henke Larsson klar för utlåning till Manchester United.
5 - Anja Pärson tilldelas bragdguldet.
7 - Handbollsdamerna vinner EM-premiären mot Ukraina med 22-18.
8 - Therese Alshammar vinner 50 meter fjäril.
9 - Andreas Isaksson tillbaka i spel.
10 - Svenskt EM-guld i lagkappen 4*50 meter fritt. Världsrekord med tiden 1,24,89 av bla Trelleborgs Jonas Tilly.
12 - Sverige besegrar Danmark i handbolls-EM med 27-22.
15 - Anna Carin Olofsson vinner säsongens första världscupseger i Hochflizen.
16 - Sverige blir sexa i handbolls-VM.
17 - Marcus Larsson vinner världscupslalomen i Alta Badia.
30 - Therese Rorssén tar sin första världscupseger i slalom.

Japp , det var en LITEN (:P) summering av det svenska sprotåret ^^

Det var allt från mig
hanna 3


2007

GOTT NYTT ÅR !
Nu står det
1 januari 2007
på mobilen ;D