WOOHO

Jag hade grymt kul igår :D Kan inte säga mer. Träffade jättemånga från min klass, vilket var väldigt roligt :D haha, typ halva klassen (okej nästan).
Det måste verkligen göras om!
& du är söt :$

Marina, han ringde dig ;D <3


Stones taught me to fly
Love, it taught me to lie
Life, it taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball



tänk med hjärtat

LOV - kunde inte komma lägligare ;)

jag har ju nästan glömt bort att skriva här. Så mycket plugg har jag. Det är sjukt. Och jag ska gå ID, är det inte vi som ska ha mest tid över till våra idrotter?! Jag får ju fan hoppa över träningar för att jag har för mycket läxor. :/

Denna veckan har varit full med PLUGG. Det ända jag gör om dagarna ju. Upp klockan 6 (fast denna veckan provade jag med att gå upp 6.30, det går sådär men jag ska fortsätta med det ;D), åka buss till skolan, vara där till halv tre, åka buss hem, sätta sig och plugga, träna (tis,tors), sen kanske plugga mer på det man inte hann med, titta på tv (om jag hinner) & sova. SKITKUL. Jag hoppas verkligen att min klass får det lugnare nästa termin.

MEN NU ÄR DET LOV & JAG ÄR GLAD.

Imorgon bär det av till Eslöv för seriespel. Hoppas det går bra. Jag och Sannis ska tävla i dubbel, jag hoppas vi vinner. Det var längesedan jag var med nu och det ska bli härligt faktiskt. Det är mycket roligare på träningarna nu för tiden, man vill liksom gå dit (jag iaf ^^)

På tisdag är det Basilika som gäller :D Det ska bli skitkul, hoppas bara att jag kommer in! Haha, jag har ju den oturen att jag inte fyllt 16 än. Äh, jag får lägga på min kvinnliga charm och få in mig på något sätt ;D haha.

Ikväll ska jag bara softa och kolla på Idol. Jag ska faktiskt höra med Marina om hon vill softa med mig. Det hade varit roligt med lite sällskap :D <3


she's so high
high above me
she's so lovely

she's so high
like cleopatra, joan of ark
or afrodite

- She's so high , Tim Bachman.

Nu är jag helt plötsligt hemma igen ..

.. Hemma i tråkiga Sverige.. & jag vill bara tillbaka. Det är så svårt att bara komma hem & fortsätta med skolan bara sådär.
Jag har haft skitkul. (som alltid där) Vad mer kan jag säga?

Vi åkte fredagen den 13, men allt gick suveränt bra.. den bästa av flygningarna dit faktiskt.
När jag går av flyget i Skottland så får jag alltid en varm känsla inom mig, bara för att jag tycker om det så mycket. Där borta kan man bara vara. Bara vara den man vill & den man ÄR. & alla accepterar det.
Det landet & alla i det (nästan ;D) ligger mig varmt om hjärtat & det är så mycket mer än bara en resa. Det har hjälpt mig mycket.

Vi kom till Eglington Youth Hostel i Edinburgh vid två tiden. Vi fick våra rum & började packa upp & sånt (: Efter ett tag började alla droppa in, en grupp i taget. Det var jättemycket folk som var på Iona förra året som kom nu också & det var väldigt roligt.. eftersom vi inte var på Iona detta året.
På kvällen hade vi en frågesport & mitt lag kom tredje sist, haha.. men vad ska man göra när det bara är skottska frågor? TYP. Okej, vi hade skottar i laget, men jag & E.L skrev för det mesta vad de sa. (A)
Efteråt var det meningen att vi skulle ha en så kallad X-factor. Det är ungefär som IDOl, men tyvärr så blev klockan för mycket. Den kvällen stannade jag uppe rätt länge & var den sista av oss fyra som somnade.

Nästa dag skulle vi bre mackor mm till lunch för att vi skulle iväg till Scotts kyrka. Föressten.. vandrarhemmet har världens godaste ckokladpuffar som jag åt varje morgon till frokust. Jag får inte äta sådana här hemma så nu åt jag så mycket jag kunde av dem. Iallafall..
vi GICK till Scotts ställe och väl framme lekte vi en massa lekar. Åh, så roligt det var! Jag ler fortfarande varje gång jag tänker på det.
Vi gick till en park sen för att äta lunch & spela fotboll :D Jag halkade nästan, det var VÄLDIGT halt i gräset ;P
Sen var det dax för tävlingen.. runt Edinburgh. Vi blev indelade i lag & fick en massa frågor som vi skulle svara på. Jag vet inte hur länge vi var ute & gick, jag tappade räkningen. Haha, Pära försvann & kom inte förrens vid näst sista frågan! De hade sprungit iväg & käkat lunch & sen hade de missat oss.
På kvällen när vi ätit fick jag, E.H, R.A & E.L diska. Pära sa att vi ville det till Euan, så där fick vi stå. Men det var bara kul. Alla ledarna var också där nere & vi flummade mest runt. De är så roliga :D
En av de engelska killarna hade med sig en engelsk-svensk ordbok som alla satt & läste ur. Helt plötsligt sa en kille:
jhag taur peeh-pihlleer. & alla garvade.

På sändagen ÅKTE vi till Scotts kyrka igen för att gå på en gudtjänst. Scott höll en liten predikan & det han sa var väldigt bra. Han började med att säga något som: gud vare med er alla.. osv, SÅ SVENSKA. Sen ha han:
You who aren't swedish might not understand that, and you who are swedish might not understand that to.
Efteråt var det någon grupp som skulle åka hem så det blev en massa hejdån. Vi andra åkte tillbaka till hostlet & sen stack jag E.H & R.A ut på stan :D Jag älskar att shoppa i Edinburgh! ^^
På kvällen hade Scott beställt pizzor till hostlet så där satt vi & käkade en massa. Efteråt satt vi mest & sjöng & sprang runt. Mark spelade "More than words" & gjorde det jättebra. Sen åkte han också hem & då var det nästan bara svenskar kvar.
Förutom du.
& du var inte rolig. Du var tråkig. & jag var osäker. & det gick inte bra. Jag ville inte. Förlåt

På måndagen var det åter igen dax att åka hem & jag gör det med samma känsla varje gång. Jag känner mig tom.. på ett sätt jag inte kan förklara. Det är så roligt & så underbart där borta att man inte vill åka hem.
Jag hoppas att vi får åka med nästa år igen till Iona. Jag bara måste.

Tack alla svenskar, alla skottar, alla britter & ALLA ( ;) ) amerikanare för en helg jag inte kommer glömma i första taget.


tänk med hjärtat

Jag kan inte fatta det

Jag åker imorgon.

Jävlar säger jag bara. Imorgon är jag där, på det underbara stället. Det som är SÅ JÄVLA BRA. & DU är där.

Tiden har gått så snabbt. Jag har räknat ner dagarna sedan 3 veckor & 2 dagar eller något. Det känns som det var igår jag började..



MEN AJA , HEJDÅ SVERIGE ! Jag kunde inte vara gladare just nu :D

Kakor, en utskälling av en gubbe och Espresso House

Ja, då var det fredag.. IGEN. Tiden går skitsnabbt.
Denna veckan har jag käkat mycket kakor ^^
Jag vet inte varför, jag har bara varit på ett sådant kakhumör.. om ni vet vad det är? ;) + att det var faktiskt kanelbullens dag nu i veckan ju. Det är en bra dag som någon instiftat :D Fler sådana tack.

Idag fikade jag med marina, det var längesedan. Vi var på espresso house, och båda två mådde illa när vi gick där ifrån xD

Igår blev jag utskälld av en dum gubbe på bussen. Han tjatade om att jag hade pratat honom RÄTT in i örat, men jag hade faktiskt rätt, jag skulle bara ta upp min bok från min väska på golvet.. haha, karin trodde att han skulle slå mig. Han var skumm.

Nu spelas elena papar...och så vidare :P - Mambo på radion. Den är väldigt uttjatad, och rätt kass egentligen.. mitt i är där nått grejs som påminner om sånna där gubbar med höga svarta hattar som sitter på huk och studsar på benen, sådär varannan.
Och nu är det typ Backstreet Boys, fan vilken bra musik de spelar idag. ;D

Jag tycker faktiskt att Christina Aguilera har blivit bra, jag tycker om hennes två nya låtar :D BARA SÅ NI VET


Ja, men vi hörs när vi ses / ALF , marajnas kära pappa :D



EDINBURGH - 1 VECKA !! <3

Vila, vila och åter vila

Då var även denna vecka avklarad. Det känns härligt.. för ju snabbare tiden går ju snabbare kommer vi iväg till Skottland, men ju snabbare är det över. Jag rädd att tiden ska gå lika snabbt då som den har gått nu, jag vill sakta ner tiden där så att det blir en helg vi aldrig kommer glömma, men det är nog ingen risk för det.. det blir ju alltid så.

Den här veckan har jag varit trött, tröttare än på länge. Det ända jag gör om dagarna är att plugga och träna. Man lever liksom för helgerna. Det är sjukt. Men förhoppningsvis får min klass en lugnare vårtermin då vi inte har NK längre. Jag lägtar redan.

Helgen har gått åt till att vila mig, och jag kom på att jag får skynda på lite nu, så att jag kan sova så mycket jag kan. Anledningen till att jag gick in på datorn var ju på grund av dig, och du förstår ändå inte det här. Jag saknar dig. Allt kommer bli bra, jag lovar. Eller gör jag det?

Dubi dubi dum, då var det skola imorgon och jag måste lära mig delarna på ett jävla mikroskop tills imorgon. Känns lönt, hur mycket nytta av det har jag i framtiden? Okej, något kanske.

Nu hade jag tänkt runda av detta .. med att säga att jag saknar dig också marina <3 nu är det jag som har pengabrist.

och ett tillägg: One Tree Hill är så grymt bra! ^^