imorgon bär det av!

Imorgon bär det av till Skottland och jag är peppad.
Några som jag kommer tänka på hela tiden är betty, becka och emilie - ni är alltid med mig. Det är inte samma sak utan er mina ture turister. Jag saknar er.



(för övrigt är bloggen lite paj. och lite pannkaka. Skulle fixa till den lite.. men det blev lite fel och jag orkar inte göra klart den innan jag åker. Så det får bli efter)


danne, jag saknar dig redan. detta kommer bli jobbigt. du är det bästa.


sex and the city

Nej nu ska jag äta mat och sen göra mig iordning för att dra ner till marina. vid 9 blir det bio - SEX AND THE CITY



äntligen sommar

japp japp , då har det gått en vecka av sommarlovet.
Denna vecka har jag varit ledare på sommarfotbollsskolan i dalby. Shit säger jag bara, ungar har engergi! Jag ledde ett eget lag med killar och tjejer i åldern 7-11 år. Det tar på krafterna ska jag säga.. och särskilt sista dagen. När jag är så trött så det är inte sant och barnen inte lyssnar. Men tydligen så var det så i alla grupper, haha. Barnen tog över och vi ledare blev låt-gå ledare. HAHA. Men ska jag vara ärlig så har jag lärt mig mycket. Så jag ångrar inte att jag ställde upp, jag fick ju en snygg träningsoverall ;)

Annars spelade vi vår sista match idag. Mot Borgeby, och det blev en säker seger med 3-1! Härligt att gå till sommarvila med en vinst. Och att sedan leda serien med a-laget. GÖTT

Igår mös jag med marinis. Vi handlade vattenmelon, jordgubbar och russin på hemköp och stack hem till henne. Fast jag var tvungen att ha mina russin med choklad också. Jag är helt såld på dem. Sjukt goda!

På fredag är det dax ... Planet lyfter mot Skottland - än en gång <3


hipp hipp hurra

GRATTIS MARIKA PÅ 18ÅRS DAGEN
jag saknar dig - tur att vi ska glutta på sex and the city imorgon vi tre :)


you

When the night falls on you
You don't know what to do
Nothing you confess
Could make me love you less
---------------------------------------------
så sant, så sant. allt du gör är rätt för mig. jag tar åt mig allt du säger. allt du säger är rätt i mina öron. det är rätt konstigt egentligen. men vad är jag utan dig? systeryster

sommarlov!

Jahapp, då var det ännu ett sommarlov. Mitt 11e nu då. Tänk, jag har ett år kvar i skolan. Det är sjukt. Jag har alltid suttit på alla släktingars studenter och tänkt: tänk när det är jag, men äh det är inte förens om en lång tid. Nu står jag här, mitt sista riktiga sommarlov.
Och det ska bli det bästa någonsin.
Fast först böhöver kära skåne en väderförbättring. När jag tittar ut nu så sitter det stora äckliga moln på himeln. Men jag har hört att denna sommaren ska bli en av de varmaste på länge. Ge mig en perfekt sommar!

Annars så träffade jag mina bästingar idag. Det kändes som det gamla var tillbaka när jag satt där och åt glass med er. Marina & Marika - you make me happy!

Och ja, studentvecka i Lund. Det har varit skojigt. Dock, har jag bara varit på två. haha. Kusinen i tisdags & Susanna i fotbollslaget igår. Susannas var riktigt rolig. Vi dansade loss till en massa gammal musik. Macarena bland annat. hah.

Men nu ska jag lägga mig framför min kära tv och softa, innan jag börjar göra mig iordning för Emilies fest ikväll. Nu är det sommarlov OCH DET BÖRJAR IKVÄLL!


miss it

memories are the stongest thing , even the good ones make you cry

a hard work work

idag har jag jobbat satan. Jag befann mig på posten i dalby klockan 9 i morse. Där började jag lasta alla jävla telefonkataloger i cykeln.. och sen cyklade jag iväg. Gissa vilket område jag fick?? Jo, stationsbacken och allt där nere (de brantaste backarna i dalby).. + inne i centrum.
klar var jag vid ett.. så fyra timmar med ob :D härligt
Då bar det av till matchen. Jag kunde bara inte svika laget i denna värmen (utan mig hade de haft TVÅ avbytare). Den skulle börja klockan två.. och jag kom typ kvart i. Bya om snabbt som fasen och springa ner till planen, för jag skulle starta. Men det blev en seger med 5-1 och jag har aldrig missat så många målchanser. Riktigt dåligt av mig faktiskt. Haha. Mållös under hela säsongen... det börjar stressa en.. men ja, kallad till match imorgon med. Får se hur mycket man orkar då ;)

Och nu sitter jag här och äter russin med choklad. Det godaste som finns. Snart ska jag börja göra mig i ordning för att åka på fest. Det tycker jag att jag är värd efter en dag som denna.

Så hajdå.
hp